RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

Foto: PAUL THOMAS (AP)
Sist oppdatert:
Tottenham i trøbbel og Benzema til United?

Tottenham vil kvitte seg med David Bentley i januar fordi manager Harry Redknapp og Bentley havnet i tottene på hverandre. (Daily Express)

Da passer det kanskje bra at Tottenhams styreformann, Daniel Levy, skal ha fortalt Redknapp at han må selge spillere før han kan kjøpe nye. Redknapp brukte hele 450 millioner for ett år siden og klatret da opp fra nedrykksplass. At Roman Pavljutsjenko forsvinner har vært klart lenge, spørsmålet er bare hvem som tar ham imot til prisforlangende 140 millioner kroner. Robbie Keane har vært ryktet bort en stund og vil nok koste en del penger. Sammen med Bentley vil disse tre gi en god del cash til å kjøpe spillere for. (The Guardian)

Guillem Balague, kommentator i Daily Mirror, regner med at Real Madrids Karim Benzema snart havner i Manchester United. Benzema skal ikke ha overbevist så mye i Real Madrid, som vil gjerne selge ham før prisen begynner å dale. De vil nemlig ha tilbake alle de 350 millionene de la ut for den franske spissen. (Daily Mirror)

Dean Ashton, West Hams 72-millionerskjøp i 2006, må legge opp. Han har blitt fortalt av legene at han risikerer å måtte bruke krykker, eller rullestol resten av livet hvis han fortsetter å spille. Han har ikke vært på banen på 15 måneder og avslutter da West Ham-karrieren med 19 mål på 56 opptredener (The Sun). Samtidig vurderer han å saksøke Shaun Wright-Phillips.

Les mer om det her: Trøbbel for Wright-Phillips og Chelsea?

West Ham har nå meldt sin interesse i å signere brasilianske Adriano. 27-åringen har imponert i ”comebacket” i Flamengo, og står nå fritt til å gå til en ny klubb. Han skal også være i søkelyset til AC Milan og Roma. (Daily Mirror)

Blackburn-manager Sam Allardyce forbereder i disse dager et bud på Stoke-spissen James Beattie. I likhet med Tottenhams Bentley skal Beattie ha havnet på kant med manageren sin. (Daily Telegraph)

Blackburn vil også ha Frankrikes U-21 spiller Amine Linganzi fra St Etienne. 20-åringen har allerede vært i samtaler med klubben og det er forventet at det blir en overgang i januar. Linganzi skal være så god at han kan gå rett inn på førstelaget. (Daily Mirror)

Chelsea vil gjerne hente tilbake spissen Franco di Santo, som for tiden er på lån i Blackburn. Beattie blir dermed en perfekt erstatter ettersom Allardyce prøvde å kjøpe ham for et år siden, uten hell. Dermed kan Beattie vende tilbake til klubben der han startet sin profesjonelle karriere i 1995. (Daily Telegraph)

Liverpool-fansen har lenge ønsket seg David Villa eller David Silva. Det skjer neppe med det første. Men nå ser det ut som om Juan Mata kan komme til Liverpool. 21-årige skal være litt annerledes enn de fleste fotballspillere da han er utdannet journalist fra universitetet i Madrid, er lynende intelligent, har en utmerket arbeidsmoral og prater allerede flytende engelsk. Fritiden hans går forresten til å spille bordtennis. (Daily Mirror)

Men vil du vite hvorfor Liverpool vil ha Mata, må du lese her: -Derfor vil Liverpool kjøpe Mata.

Portsmouth-manager Avram Grant har en vanskelig oppgave med å redde Portsmouth fra nedrykk. Nå blir det verre. Han skal ha fått beskjed om å kvitte seg med en del spillere for å lette på klubbens dårlige økonomi. (Daily Telegraph)

Den ghanesiske keeperen Richard Kingson får lov å forlate Wigan etter at han ikke klarte å sparke Chris Kirkland ut av målet. Han fikk bare starte tre ganger på 15 måneder, noe som neppe er bra nok når man har ambisjoner om å være førstekeeper. (The Sun)

Crystal Palace har opphørssalg siden de ikke har råd til å betale ut lønn. Alt og alle er til salgs, men spillerne er nok mest interessant å kjøpe. Wigan og Sunderland ser dermed sitt snitt i å sikre seg midtbanespiller Darren Ambrose, vingen Victor Moses og keeper Jualian Speroni. (Daily Mail)

Manchester City-spillerne tok på seg blå nisseluer da de laget video mens de sang julesangen ”jingle bells” i går. Eller vent litt, alle bortsett fra Roque Santa Cruz, som nektet å ha på seg luen, til tross for det meget passende navnet. (The Sun)

Kilder: BBC, Daily Mirror og en rekke andre engelske aviser

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere