Fredagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Glem Robinho, nå er Rubinho på vei til Premier League. Kjør børs!

29.01.10 11:46

* United-brassen Anderson er hodestups på vei ut av portene på Old Trafford. Midtbanespilleren har tatt tjuvperm i sambalandet (hvem hadde ikke gjort det?) og det liker som kjent den sindige Sir Alex Ferguson dårlig. The Sun skriver at Anderson er på vei til Lyon, mens Hugo Lloris – en keeperen som ble døpt «St. Lloris» i franske medier etter playoffkampene mot Irland – kan komme motsatt vei.

* En annen brasse som sliter, er den tidligere superbrassen Robinho. City-vingen har som kjent sutret seg til et utlån til Santos fram til sommeren. Dermed kan vi for alvor sette en strek over Robinhos navn. Spesielt ettersom Rubinho (!) på vei til England og Premier League. Palermo-spilleren er ifølge ryktene på vei West Ham. Den 27-årige keeperen, også kjent som Rubens Fernando Moedim, var en gang i tiden sett på som en svært talentfull burvokter. I 2001 var han for eksempel Brasils førstekeeper under junior-VM.

* West Ham er på desperat spillerjakt etter at David Sullivan og David Gold kjøpte seg opp i klubben. Daily Mail skriver at Mido er aktuell på lån. I tillegg ønsker de seg Benni McCarthy, men sliter visstnok med å ordne sørafrikanerens arbeidstillatelse. Kanskje Benni Mac bør ta en telefon til Mame Biram Diouf? Den umeritterte senegaleseren sikret seg de nødvendige papirene på «null komma svisj» etter overgangen fra Molde til Manchester United.

* - Quieres Gago? Det koster i så fall 15 millioner pund, skal Real Madrid ha sagt til Manchester Citys kjøpekåte representanter. De lyseblå har så langt sagt seg villige til å betale 2/3 av den summen. PS! Ja, det er Fernando Gago vi snakker om her... (The Sun)

* Etter Nettavisens avsløring om at Morten Gamst Pedersen fristes med superlønn i tyrkiske Fenerbache, har manager Sam Allardyce rykket ut i britiske tabloider. I grove trekk forteller Blackburn-manageren at han med sikkerhet klare å nøste opp i Gamst-floken.

Les saken her: Gamst nær superlønn

* Brian Laws fortsetter sin hodeløse shopping i Burnley. Ikke før var Nicky Weaver inn porten på Turf Moor, før den tidligere Sheffield Wednesday-manageren satte opp Celtic-backen Danny Fox eller Jay McEveley (Derby) på ønskelisten. Det er bare å ønske lykke til i forsøket på å overleve i Premier League.

* Først en gladmelding til Portsmouth-fansen: Hjemmesiden er åpnet igjen! Så over til dårlige nyheter: Styredeler Peter Storrie frykter for jobbframtiden etter at klubben var i forhandlinger med Tottenham om Younes Kaboul og Asmir Begovic – uten at han visste noe! Også Avram Grant er utelatt fra det gode selskap – og tilsvarende rystet. Israeleren vurderer også sin framtid i klubben. (Daily Mirror)

* - Benjani Mwaruwari er ikke til salgs! Dette er beskjeden West Ham skal ha fått av Manchester City. Sunderland er også interessert, så da får vel de samme beskjed innen rimelig tid. (Daily Mirror/Daily Mail)

* Wigan frykter at de mister Maynor Figueroa til Sunderland, og har tilbudt spilleren en dobling av gasjen for å fortsette i klubben. (Daily Mirror)

* Daily Star skriver at samtlige førstelagsspillere i Hull City er satt på transferlisten.

* Daily Ekspress melder at en avtale verdt 23 millioner pund vil bli det første innhogget i klubbeier Carson Yeungs pung.

* Birmingham har også et bud på drøye fire millioner pund (Daily Mail snakker om et utlån) inne på Aruna Dindane (Sky Sports/Daily Mail)

Kilder: Sporting life

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.