RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

(EPA/Scanpix)
Kan dette være den neste Manchester United-stopperen?

Vi har savnet Londons beste nestenlag i denne spalten de siste dagene, men nyheten vi skal slippe er omtrent like pirrende som sølvvaretilgangen har vært på White Hart Lane de siste tiårene: Sheffield United forsøker å hente Tottenhams Kyle Walker tilbake til Bramall Lane. På lån. Sorry, Spurs-supportere, det var alt for dere i dag.

Et lag som sjelden skuffer i disse spaltene, er Manchester United. Riktignok er det ingen krangel med noen av sine rivaler om nye spillere i dag, men stopper og venstreback David Luiz fra Benfica ryktes å være på vei inn dørene på Old Trafford til sommeren. Et kjapt engelskkurs så blir han like populær som Gary Neville?

Populær har også John Terry vært – ikke minst utenfor banen. Nå har den tidligere Englands-kapteinen fått fri og reist til Dubai for å ordne opp i forholdet med kona. Han skal ikke ha fått ekteskapsrådgivning av Wayne Bridge i forkant, men City-backen ble nylig oppringt av Fabio Capello: - Hei Wayne, ringer for å fortelle at John har mistet kapteinsbindet sitt. Du kunne ikke ta en titt under senga di og se om det ligger der?

Apropos Bridge, så må han nå bestemme seg for om han vil spille for England i årets VM – etter å ha blitt hyperaktuell for venstrebacken som følge av Ashley Coles langvarige skade. Navnebror Joes, Cole, ikke Bridge, kontraktsforhandlinger med London-laget følges for øvrig tett av AC Milan.

Om de ikke slåss om spillere så ofte, så slåss de definitivt om oppmerksomheten med naboen i disse spaltene, Manchester City. I går var Stephen Ireland på vei bort på grunn av lite spilletid under Roberto Mancini, i dag er han lykkelig over managerbyttet fordi han endelig føler at han spiller i riktig posisjon. Ireland måtte også love å ta oppvasken og skopussinga til italieneren de neste månedene etter gårsdagens - nettopp - oppvaskmøte.

Skopusserne var de første som ble fjernet i Portsmouth da klubben måtte kutte kostnadene, ser man på resultatene i år har man vel kuttet de fleste treningsøktene også. Ingen overraskelse at Hassan Yebda derfor ikke blir værende på Fratton Park – Pompey har ikke råd til å betale Benfica de snaut 40 millionene det koster å beholde algerieren på sørkysten. Garderobeknaggen kan da fort bli overtatt av Shabani Nonda, etter at Galatasaray nylig sendte kontrakten til den gamle Blackburn-spilleren gjennom makuleringsmaskinen.

Var Nonda uønsket i Tyrkia, er det mye som tyder på at William Gallas’ dager i Arsenal også går mot slutten – franskmannen har bare blitt tilbudt en ettårskontrakt på Emirates. PSG kan bli neste stopp for kraftpluggen.

Det viktigste for Premier League er for tiden at Portsmouth klarer å fullføre sine resterende kamper denne sesongen, og derfor vurderes det om klubben allerede nå skal få penger fra fotballforbundet som vanligvis utbetales ved sesongslutt.

Salvador Cabanas ligger fortsatt på sykehus etter at han ble skutt i hodet for to uker siden. Sunderland ønsker likevel tjenestene til Paraguays storscorer.

Stort mer er det ikke å fortelle i dag, godtfolk, men det er bare et døgn til neste ryktebørs kommer på trykk - garantert med mer snadder enn dette!


Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere