*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: (AFP/Scanpix)

23 mål på 23 kamper er bra nok for Manchester United og Arsenal.

19.02.10 19:15

Ajax-spissen Luis Suarez liker å score mål. Mannen fra Uruguay har scoret 23 mål på 23 kamper for den nederlandske storklubben i ligaen denne sesongen, og slik vekker interesse fra Premier League. «Alle» de store skal viss nok ha 23-åringen på ønskelisten, men Suarez ser ut til å være selektiv i klubbvalget. Ifølge The Daily Star skal Suarez ha gitt beskjed om at Chelsea og Manchester City bare kan ta pengekofferten sin å stikke, Ajax-stjernen vil nemlig bare gå til Manchester United og Arsenal. Prislappen? Rundt 300 millioner kroner.

City-fansen kan i det minste trøste seg med at deres manager, Roberto Mancini, har flere spennende navn på blokka. Fiorentinas Juan Manuel Vargas skal være en av dem som italieneren med stø hånd har skrevet opp på sin liste. Peruaneren har vært meget god denne sesongen, og har en av de mest presise innleggene i Serie A. Les mer om Vargas her!

Skulle Arsenal gå glipp av Suarez, så kan de jo kanskje gå for en annen måljeger, Youtube-helten Mauro Zarate. Lazios president har tidligere uttalt at han hentet spissen etter å ha oppdaget ham på den populære nettsiden. De fleste av oss andre husker han vel også fra tiden i Birmingham. Uansett så mener i hvert fall Daily Mail at Arsène Wenger er hypp.

Paul Scharner, han som spilte i Brann du vet, står uten kontrakt med Wigan til sommeren, og det ser ut til å glede Stoke. Klubben som har basert sin suksess på lange innkast tror at østerrikeren kunne passe godt inn på Britannia Stadium, og håper å sikre seg den anvendelige spilleren uten å betale.

Portsmouth er i ferd med å bli synonymt med økonomisk krise. Klubben trygler om å få lov til å selge spillere utenom overgangsvinduet for å rede stumpene, og ut av ingenting har Barcelona meldt sin interesse for Nadir Belhadj. Ja, du leste riktig. Selv mener i hvert fall mannen fra Algerie at han har mye å tilføre de regjerende Mesterliga-mesterne. Fint det, Nadir.

Mens Portsmouth forbindes med økonomisk krise, så forbinder vel de fleste Valon Behrami med skader. Synd i grunn, fordi det hadde vært artig å se sveitseren etablere seg skikkelig i West Ham, og prestere opp mot sitt beste på jevnlig basis. Det blir nok imidlertid bare med ønsketenkningen. Behrami skal nemlig være på vei bort fra London, og til tyske Stuttgart for 80 millioner.

Det hjelper nok heller ikke på humøret til Hammer-fansen at Matthew Upson nekter å skrive under på en ny kontrakt med londonlaget. Heldigvis er det bare The Sun som skriver om dette.

Crystal Palace-talentet Nathaniel Clyne skal være ettertraktet i Premier League. Å jaaa! Håper han velger min klubb, tenker du kanskje nå. Men der må vi dessverre skuffe deg. Backen var aktuell for Wolves like før vinduet stengte i januar, men takket pent nei fordi han selv mente han ikke så spesielt stilig ut i oransje. I tillegg mumlet han noe om å ikke ville slite benken.

Adam Federici, som står i mål for Reading, skal være aktuell for Tottenham. Keeperen har tidligere blitt linket til Liverpool. Prislappen for sisteskansen skal ligge på rundt 20 millioner.

Og sånn helt på tampen. Real Madrid ønsker seg José Mourinho som ny hovedtrener. De vil hente inn portugiseren for å erstatte Manuel Pellegrini neste sesong. En fantastisk tillitserklæring til Pellegrini, som fortsatt har muligheten til å stikke av med mange fine pokaler denne våren, som Mesterligaen.

Kilder: Daily Star, Daily Mail, The Sun, Daily Mirror, Marca, BBC.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag