*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Kirsty Wigglesworth (AP)

Hvem sovnet på benken?

Joe Cole sover ikke, men kontraktsforhandlingene med Chelsea står i stampe. Chelsea synes 100.000 pund i uka er litt mye. Midtbanespilleren er interessant for Tottenham, Manchester United og Liverpool.

Palermos danske stopper Simon Kjær kommer til å avvise alle tilnærmelser fra Manchester United og Tottenham, fordi han ønsker å spille ved siden av landsmannen Daniel Agger i Liverpool.

ArsenalsRobinvanPersie kan bli byttet mot Juventus midtbanemann Felipe Melo dersom Juventus får det som de vil. Så om ikke Arsenal var tømt for spisser fra før, så ...

Boltons Chung-Yong Lee forteller om en pinlig episode da han debuterte for klubben. Unders sesongens første kamp mot Sunderland sovnet han på benken, og måtte vekkes da han skulle innpå som innbytter.

Mer fra Emirates: William Gallas kan til sommeren komme til å gå gratis til Roma.

Han er «den nye Luka Modric» og er aktuell for Manchester United. Navnet er Milan Badelj, en Kroatisk U21-stjerne som spiller for Dinamo Zagreb.

Liverpool avviser alle påstander om at den kongelige familien i Abu Dhabi er i ferd med å kjøpe klubben.

Wigan er på jakt etter Espanyol-spiss Jose Callejon (23).

Englands landslagssjef Fabio Capello vil gjøre det han kan for å lokke Wayne Bridge tilbake til landslaget. Manchester City-stjernen trakk seg fra videre landslagsspill etter John Terrys affære med Bridges eks-kjæreste.

Tottenham-spiss Peter Crouch på sin side, lover at han kommer til å score for England i sommerens fotball-VM.

Tottenham-manager Harry Redknapp avslører hvorfor klubben ikke blir blant topp fire i år heller: - Det viktigste er måten vi spiller på, sier han, og ser ut til å glemme at det faktisk er resultatene som teller.

Kilder: Daily Mail, BBC, Sky Sports, imscouting.com, The Sun, The mirror

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.