*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Manuel Almunia liker neppe dagens ryktebørs.

Arsenal er interessert i å sette seg ned rundt et forhandlingsbord sammen med Manchester City i sommer. Temaet skal ifølge Daily Star være målvakten Joe Hart (23), som denne sesongen er utleid fra Manchester City til Birmingham City, og som bør få være med den engelske VM-troppen til Sør-Afrika.

Daily Star er ingen troverdig kilde, men keeperspillet til Manuel Almunia denne sesongen øker vel sjansen for at det kan ligge noe i dette overgangsryktet.

The Times melder fredag at Arsenal også er med i kampen om signaturen til Jack Rodwell, den ettertraktede tenåringen til Everton. Merseysideklubben håper å få Rodwell til å bli i klubben gjennom å tilby en solid lønnsøkning.

Fredagens store sak i engelsk sportspresse er Fernando Torres og interessen fra Manchester City, men dette kan du lese mer om i denne artikkelen.

The Sun går mot strømmen og hevder at Rafael Benitez vil ta med seg Torres til Juventus dersom han overtar Den gamle damen fra den cirka 2000 år gamle byen Torino. Juventus ønsker foruten Benitez også å hente Arsenal-backen Bacary Sagna. Sjansen for å lykkes med dette øker ifølge Daily Mail dersom Arsenal kjøper Gregory van der Wiel fra Ajax.

Manchester City hadde mer penger enn klubben klarte å bruke i forrige overgangsvindu, og det skal det tydeligvis kompenseres for nå. I tillegg til Torres, ønsker klubben ifølge The Independent å hente tyskeren Mesut Ozil fra Werder Bremen før 22-åringen får sjansen til å bli en internasjonal stjerne gjennom storspill i VM.

Vi nevnte jo også en del City-aktuelle spillere i torsdagens ryktebørs - og ser ingen grunn til å gjenta dette i dag, selv om engelsk presse gjør det. I stedet nøyer vi oss med å nevne at City ifølge Daily Mail kjemper med Manchester United om den unge nigerianeren Ramon Azeez, som var på prøvespill i vinter, men så langt ikke har fått arbeidstillatelse.

United forsøker å få arbeidspapirene godkjent gjennom å spille på Premier Leagues unntaksregel for spesielle talenter ettersom Azeez ikke har nok landskamper til å få arbeidstillatelse.

Luis Fabiano har nok landskamper, og til og med for Brasil. Hvor aktuell han er for Manchester United vites ikke, men Daily Express skriver i alle fall at han selv ønsker seg til United dersom han forlater Sevilla.

Cardiff-spissen Jay Bothroyd ønsker seg kanskje også til United, men enn så lenge må han nøye seg med interessen fra Birmingham City. Manager Alex McLeish har ifølge Daily Mail gjort Bothroyd til sitt hovedmål etter at Roman Pavljutsjenko plutselig begynte å score mål for Tottenham Hotspur (Hotspur betyr for øvrig villstyring).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.