RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

(Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Denne mannen har ikke Manchester United råd til. Sjekk fredagens rykter her.

Navnet er Neven Subotic. Han er serbisk, 21 år og spiller for tyske Borussia Dortmund. Han er blitt mye koblet til Manchester United den siste tiden, og Manchester City og Arsenal skal også være interesserte.

Men ingen har vel egentlig sjansen.

Les bare dette:

- Subotic? Hvis Manchester United gir oss to oljefelt, så kan vi diskutere saken. Eller hvis de sender to trailere fulle av engelske pund.

Det sa Dortmund-ledelsen torsdag.

Og uten at undertegnede har full kontroll, så har vel ikke United, City eller Arsenal to oljefelt (det må i så fall være Citys eiere). Dessuten vil vel to trailere fulle av pund også bli altfor, altfor dyrt.

Andre Premier League-saker fredag formiddag:
Rooney knuste Drogba
Mancini: - Tevez kan dra
Benitez: - Trenger fem nye spillere

Noen gode nyheter er det likevel for United-fansen.

United har kanskje bedre sjanse på Real Madrid-stjernen Lassana Diarra (ofte kalt Lass). Han har kun spilt en birolle for spanjolene denne sesongen, og kan være tilgjengelig for 17 millioner pund. Diarra, som tidligere har spilt for Arsenal, Chelsea og Portsmouth, følges imidlertid også av Manchester City.

Real Madrid kan bruke Lass for å få Patrice Evra til Madrid, men de skal visstnok ikke lenger være interessert i Wayne Rooney. I stedet har de nå rettet fokus mot Valencia-spiss David Villa.

Og når vi først er inne på spansk fotball - Lionel Messi vil aldri spille i Premier League.

Arsenal-manager Arsène Wenger innrømmer imidlertid at han kommer til å hente en ny midtstopper hvis William Gallas ikke skriver under på ny kontrakt i sommer. Blackburns 18 år gamle komet, Phil Jones, skal være et alternativ, men Jones følges også av Chelsea, Tottenham, Manchester City og Liverpool.

Den konkurransen kan bli vanskelig for Wenger, men han har uansett følgende gladmelding til fansen: - Jeg garanterer at vi forsterker med minst én ny spiller før fotball-VM.

Liverpoolhar allerede kjøpt én spiller denne våren. De sikret seg Charltons Jonjo Shelvey tidligere denne uka. Nå er League 1-laget så redd for å gå glipp av overgangssummen (som kan komme opp i tre millioner pund), at de visstnok ikke kommer til å bruke ham igjen. De frykter skade, og gjør altså dette selv om de kjemper om å rykke opp til Championship.

Sunderland skal også være klare til å gjøre sitt første kjøp i sommer. Paraguays 27-åring, midtbanespiller Cristian Riveros, skal visstnok være på vei fra Cruz Azul, mens Tottenham jager Bayern Münchens Hamit Altintop. Atlético Madrid vil imidlertid gi Harry Redknapp konkurranse om han.

Samtidig virker det ikke som om Celtic ser ut til å forstå at de har hatt en dårlig sesong, og ikke kan kjempe mot de største lagene i England. Fredag skrives det at de ønsker Fulhams Damien Duff, Manchester Citys Craig Bellamy og også Portsmouth-spiss Aruna Dindane.

Lykke til, sier vi.

Når det gjelder Dindane, så er vel Blackburn et hetere alternativ. Spissen ønsker nemlig å bli i England, og Morten Gamst Pedersens klubb er, som Celtic, interesserte.

En spiss er så godt som klar for Premier League. Navnet er Joao Silva. Nasjonaliteten er portugisisk. 19-åringen har scoret ti mål på de siste 12 kampene for Desportivo Aves, og skal være klar for Everton for 500.000 pund. Har Moyes funnet noe billig og bra igjen? Han ser visstnok også på Genk-spiller Kevin de Bruyne. 18-åringen skal være tilgjengelig for én million pund.

Ingen vil vel bli overrasket om Roberto Mancini henter spillere fra serie A til Manchester City, og Baris Leonardo Bonucci skal være en kandidat. Dette ifølge Bari.

Helt til slutt må vi ha med Wigan - som også er hyppig nevnt i dagens engelske aviser. Manager Roberto Martinez vil nemlig ha Chelseas Scott Sinclair på lån også neste sesong. Samtidig som han ønsker å gjøre leieavtalen med innleide Marcelo Moreno (Sjakhtar Donetsk) permanent. I tillegg har Martines øynene på AZ Alkmaar-spiss Jeremain Lens. Newcastle, Sunderland og Fulham skal imidlertid også være interessert i ham.

Og det var det.

God helg!

(Kilder: The Sun, Daily Mirror, Daily Mail, Arsenal.com, Scottish Sun, Liverpool Echo, Wigan Evening Post, BBC, Daily Star, Guardian, Sporting Life)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere