*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Tottenham går for Arsenal-stopper, mens José Mourinho kan bli Steven Gerrards nye trener.

14.05.10 10:26

For å hindre at manager José Mourinho forlater Inter, vil klubben kjøpe Steven Gerrard fra Liverpool.

Valencias David Villa skal så godt som være klar for Barcelona, men likevel meldes det fra England fredag at Manchester United har samlet sammen 45 millioner pund til et bud på storscoreren. Det vil i så fall være prisrekord for en spiller kjøpt av et Premier League-lag.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms og WAP i langhelgen: Send PLRYKTER til 2242 (1 melding daglig til kr 2,-).

Cesc Fabregas vil ha en avklaring før VM på hvor han spiller neste år. Han innrømmer at det står mellom Arsenal og Barcelona.

Birmingham har kommet med en offisiell henvendelse til Fulham med tanke på å sikre seg Bobby Zamora og Paul Konchesky.

Chelsea-manager-Carlo Ancelotti innrømmer at han gjerne kjøper Fernando Torres fra Liverpool.

Tottenham er som kjent på hugget etter at fjerdeplassen og kvalifiseringsspill til Champions League ble sikret. Nå forbereder de høye herrer på White Hart Lane et bud på Valencias David Silva på 28 millioner pund.

På vei ut portene fra The Lane er angivelig Jermaine Jenas og Robbie Keane. Pengene som kommer inn skal brukes på Manchester Uniteds Michael Carrick, Chelseas Joe Cole og Wolfsburgs Edin Dzeko.

Mobil: Få scoringsvarsel på ditt lag

Sol Campbell blir aldri tilgitt av Tottenham-fansen etter sjokkovergangen til erkefiende Arsenal i 2001. Nå kan samme, eller motsatt om du vil, skjebne ramme William Gallas (33). Gallas nøler med å skrive under ettårskontrakten han er tilbudt av Arsenal, og Tottenham vurderer å tilby ham noe bedre.

Brede Hangeland kan få selskap i Fulhams midtforsvar av Aston Villas Curtis Davis. Med mindre det er noe i de evinnelige ryktene om at Hangeland er på vei til Arsenal da.

Får Liverpool noen penger inn, kommer de til å bruke dem på Werder Bremens offensive midtbanespiller, Mesut Ozil.

Dimitar Berbatov innrømmer at hans fremtid hos Manchester United er usikker etter en svak sesong, og han forventer at United kjøper en spiss i løpet av overgangsvinduet.

Blackburn-sjef Sam Allardyce har Arsenal-forsvarer Mikael Silvestre på ønskelisten. Silvestres kontrakt går ut i juni, og signalene fra Emirates er at han ikke får den fornyet.

Dersom Avram Grant blir den nye West Ham-manageren, kommer hans tidligere klubb Portsmouth til å kreve 1,8 millioner pund i kompensasjon.

Aston Villa-eier Randy Lerner planlegger å bygge ut Villa Park til å ta over 50.000 tilskuere, for å sikre at klubben kan kjempe mot de beste også i fremtiden.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms og WAP i langhelgen: Send PLRYKTER til 2242 (1 melding daglig til kr 2,-).

(Kilder: Daily Mail, Tribalfootball.com, The Sun, The Mirror, The Guardian, Daily Star)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.