*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Tony Marshall (PA/Scanpix)

Sol Campbell nærmer seg ny klubb. Sjekk hvilken!

Sommer er silly season, og engelske tabloidaviser leverer varene.

Vi starter fredagsryktene med Sol Campbell, som er i ferd med å finne seg en ny klubb. Den tidligere Tottenham- og Arsenal-kjempen returnerte til Arsenal i fjor etter et kort opphold i Notts County. Nå kan han gå til Sunderland. I så fall et sjokk, synes The Sun. Også andre aviser melder dette, så det er slett ikke usannsynlig at det faktisk er sant.

Og når vi først er inne på Arsenal: Arsène Wenger forsøker nå å verve algerieren Rafik Halliche. Benfica-forsvareren imponerte da han stoppet Wayne Rooney i VM. 23-åringen har i alle fall flere sesonger foran seg enn Sol Campbell. Prislappen skal være på fire millioner pund, ifølge The Sun.

Vi beveger oss til White Hart Lane, der Harry Redknapp ruster opp til Champions League. I den forbindelse vurderer han å gjøre et nytt forsøk på å erobre Evertons Steven Pienaar. Vi siterer fortsatt The Sun.

Fortsatt London, nå Stamford Bridge: Chelsea er lysten på Gregory van der Wiel, men Ajax-spilleren kan glippe. Også dette ifølge The Suns velfylte spalter.

Derimot kan Fernando Torres bli Chelsea-spiller. Chelsea forbereder et bud på 30 millioner pund for spilleren hvis Anfield-framtid lenge har vært gjenstand for spekulasjoner. Dette er det faktisk ikke The Sun, men Daily Star som melder.

Vi skal tilbake til The Sun, men holder oss i Chelsea. Spilleren det dreier seg om er Didier Drogba. Han kan nemlig være på vei til Manchester City. Et bud på 20 millioner pund skal være på gang.

Manchester City har også ny keeper på gang. De er nemlig interessert i Richard Wright. 32-åringen er nå klubbløs etter to sesonger i Ipswich Town. Også en slik signering sjokkerer The Sun.

En tredje spiller som kan være på ei til City, er Aston Villas James Milner. Villa er ikke avvisende til en avtale som innebærer at de får en spiller i retur, melder Daily Mirror.

Om Robinho spiller i Manchester City kommende sesong, er uklart. Helst vil han hjem til brasilianske Santos, der han var på lån sist sesong. Nå har i alle fall City avslått et bud fra tyrkiske Besiktas, rapporterer Daily mail.

Manchester United nå. Manager Alex Ferguson har den nederlandske VM-helten Wesley Sneijder øverst på ønskelista, men Sneijder blir i Inter. Dette ifølge The Sun. Ifølge Daily Mirror får Sneijder en ny og bedre kontrakt for ikke å gå til United.

En annen, og like stor, VM-stjerne kan derimot være på vei. Sir Alex vil by 25 millioner pund for Werder Bremens Mesut Özil. Kilde: Daily Express

Så til Liverpool, der det for så vidt er lite nytt. Noen aviser vinkler på at Roy Hodgson tror Fernando Torres blir, mens andre synes det er mer spennende å formidle at Roy Hodgson frykter at Torres drar.

Med Dirk Kuyt er det enklere. Han blir hvis sjefen vil ha ham. Mer om det her.

Når vi først er i traktene, tar vi med at Blackburn ifølge The Sun vil ha Giovani dos Santos, som eies av Tottenham, men som de to siste årene har vært utleid.

Vi runder av der vi startet, nemlig i London, og dette vil interessere West Ham-fansen. Manager Avram Grant har nå ifølge Daily Star gitt Matthew Upson klar beskjed. Skriv under ny kontrakt, eller stikk.

Grant er også ivrig på å skaffe seg den meksikanske VM-vingen Pablo Barrerra, mens West Broms Graham Dorrans ser ut til å glippe.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.