RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Fredagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Liverpool-helten skal ingen steder.

David Ngog scoret begge målene da Liverpool slo Rabotnick i Europa League-kvalifisering. Nå setter manager Roy Hodgson en stopper for ryktene om at Ngog er på vei bort, skriver Daily Mirror.

Alle trodde Cesc Fabregas skulle havne i Barcelona denne sommeren, men det har Arsenal satt en effektiv stopper for ved å prise ham ut av markedet. Fabregas skal imidlertid ikke ha gitt opp håpet, og skal ha informert Arsène Wenger om dette, skriver The Independtent.

Mario Balotellis overgang fra Inter til Manchester City var definitivt ikke så klar som spilleren selv ga uttrykk for tidligere i uken. Det er fortsatt stor avstand mellom de to klubbene når det gjelder prisen, ifølge The Independent.

Bolton vil gjøre et forsøk på å sikre seg kroaten Ivan Klasnic på permanent basis, skriver Daily Mirror. Spissen, som eies av franske Nantes, har tidligere vært leiesoldat i klubben.

Marlon King har sonet ferdig den ni måneder lange dommen for seksuelle overgrep. Ifølge Daily Mirror frykter verken Queens Park Rangers eller Coventry å ha ham i garderoben. De er i hvert fall interessert i den 30 år gamle jamaicaneren.

Blackburn og Sheffield United får konkurranse fra West Brom om Stoke-spissen Jeames Beattie. West Brom skal ha budt 1,5 millioner pund for 32-åringen, skriver alltid rykteledende The Sun.

Liverpool ville ha Luke Young fra Aston Villa, men slik blir det ikke. Ifølge Daily Star skyldes det at Young i så fall måtte ha akseptert et lønnskutt på 10.000 pund i uka, og så stas er det tross alt ikke å spille for Liverpool.

Mark Hughes fikk fyken i Manchester City i fjor, men er tilbake i manesjen som Fulham-manager. Nå starter jakten på gamle kjente fra City. Hughes er ifølge Daily Mirror interessert i Stephen Ireland, Craig Bellamy og Roque Santa Cruz. Og kanskje får han det som han vil. Det er begrenset hvor mange spillere City kan ha på lønningslista også.

Hughes har også begynt å tenke på keeperproblematikken, skriver Daily Mail: Hvis Mark Schwartzer, som uansett snart er utgått på dato, havner i Arsenal, vil den gamle United-spissen forsøke å hente West Ham-keeper Robert Green – nå mest kjent for generaltabben i Englands VM-åpning mot USA.

Landon Donovan holdes varm i engelske aviser etter god VM-innsats for USA. Nå skal David Beckhams Galaxy-venn være svært så interessert i en retur til Everton, der han var innom og gjorde det greit sist sesong. Daily Telegraph er kilden.

Robinho vil så gjerne bli i brasilianske Santos, men klubbene blir ikke enige. Dermed må han returnere til Manchester City. Dette ifølge The Guardian.

Uansett om Robinho kommer tilbake, og uansett hvor mange andre superstjerner Roberto Mancini får til disposisjon, tror ikke tidligere City-spiller Dietmar Hamann at laget kan kjempe om gull i år. Ifølge Daily Mirror tror han ikke engang de kommer blant de fire beste.

Hørt andre spennende rykter? Del dem med andre i kommentarfeltet!

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere