RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: MICHAEL KOOREN (Reuters)

Fredagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Mannen med fotballens herligste navn blir stadig mer omsvermet.

Den nyansette Aston Villa-sjefen Gerard Houllier bekrefter at han ønsker å hente Manchester Uniteds Michael Owen når sjansen byr seg i januar.

Undertegnede må innrømme at han aldri har sett «Tricky» Ricky van Wolfswinkel spille, men jeg digger ham likevel. Men Utrecht-angriperen er også blitt lagt merke til på grunn av sine fotballferdigheter og ikke bare sitt herlige navn. Tottenham har nå kastet seg inn i kampen om 21-åringen, der allerede Liverpool og Newcastle er deltakere.

Newcastle har for øvrig bedt Tottenham ryke og reise. Chris Hughton har nemlig ikke tenkt å selge Andy Carroll, spissen som denne sesongen har scoret fire mål - ett mer enn Tottenham har totalt.

Selv vurderer Newcastle å styrke forsvaret med Swindons 19 år gamle talent Sean Morrison.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Everton-manager David Moyes står på den ene siden av tauet og drar, mens Wolfsburg-sjef Steve McClaren står på den andre. I midten henger USAs landslagsspiller Jay DeMerit som er gratis tilgjengelig etter å ha blitt fristilt fra Watford.

Isaac Vorsah er 22 år gammel og fra Ghana. Han har 62 kamper for Hoffenheim, men kontrakten hans går ut i juni neste år. Det skal Liverpool ha merket seg.

Ola Toivonen var nær en overgang til Liverpool i august, men nå er også Manchester United interessert i den unge svenske PSV-angriperen.

Derby ønsker å hente Aston Villa-forsvarer Shane Lowry.

Manager Alex McLeish skriver fredag under på en ny kontrakt med Birmingham, og lover samtidig spillerne bedre betingelser om de fortsetter å levere på banen.

Evertons James Vaughan kan tenke seg å fortsette som utlånsobjekt i Crystal Palace.

Daniel Agger hevder at Liverpool-spillerne er fornøyde igjen. Bra!

Tal Ben Haim og manager Avram Grant står begge over West Hams møte med Stoke av religiøse grunner. De to israelerne feirer Yom Kippur, men Ben Haim er sikker på at West Ham klarer seg uten dem.

Grant har for øvrig vært i hardt vær etter en miserabel sesongstart, og Paul Ince nevner i en britisk avis at han kan tenke seg å bli ny West Ham-manager.

Alan Shearer trodde han var klar for jobben som Newcastle-manager etter at klubben rykket ned til Championship etter 2008/2009-sesongen etter å ha snakket med klubbens ledelse.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere