*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: (Reuters/Scanpix)

Er dette Manchester Uniteds neste førstekeeper?

04.02.11 09:08

Liverpool-fansen likte dårlig at Fernando Torres ønsket seg bort fra klubben og havnet i Chelsea i bytte mot 50 millioner pund. Nå kan en annen spansk stjernespiller forsvinne fra Anfield, hvis vi skal tro gratisavisen Metro. José Manuel «Pepe» Reina er nemlig ønsket av Manchester United som erstatter for Edwin van der Sar.

Det blir neppe populært på The Kop. På den annen side vil det sannsynligvis heller ikke skje, så da spiller det vel liten rolle.

Alexis Sanchez kan også være på vei til Old Trafford. Udinese-spillerens agent har ifølge talkSPORT bekreftet at chileneren vil skifte klubb til sommeren. Radiokanalen mener også å vite at Liverpool er interessert i den argentinske forsvarsspilleren Mateo Musacchio i Villarreal.

Manchester United er for øvrig i ferd med å tilby venstreback Patrice Evra en kontrakt som vil sikre franskmannen en plass på Old Trafford resten av karrieren. 29-åringen har 18 måneder igjen av sin nåværende avtale, og følges ifølge The Sun av både Inter og Real Madrid.

Hvorvidt det er en kompliment eller ikke Ryan Giggs har gitt Gary Neville, skal vi ikke blande oss opp i, men waliseren har i alle fall uttalt at Neville vil passe bedre som trener enn som manager. Ifølge Daily Mirror sier Giggs at «Gary vil bli en briljant assistentmanager fordi han er så fokusert og strukturert. Han kan ta den daglige treningen».

Daily Mirror skriver også at Tottenham og Harry Redknapp vil vurdere David Beckham igjen i november, når sesongen er over i Major League Soccer.

Torsdag skrev The Independent at Chelsea planlegger massekjøp til sommeren, for å forberede seg på innføringen av Det europeiske fotballforbundets regler om økonomisk fair play. Fredag melder The Sun at Chelsea vil selge en haug med spillere for å hente inn penger etter kjøpene av Fernando Torres og David Luiz. Blant spillerne som kan forsvinne ut, er Didier Drogba, Florent Malouda, John Obi Mikel, Jose Bosingwa og Juri Sjirkov.

En av dem som The Independent mener Chelsea vil forsøke å hente inn, er Ajax-backen Gregory van der Wiel. Han kobles nå også til Manchester City, melder talkSPORT.

Daily Mail skriver fredag at Kenny Dalglish vil få managerjobben i Liverpool på permanent basis, ettersom klubbens amerikanske eiere skal ha blitt svært imponert over skottens innsats de første ukene etter at han ble hentet inn som midlertidig erstatter for Roy Hodgson.

Kevin Nolan, Newcastles kaptein, har bedt fansen om unnskyldning for at han uttalte at han var «overlykkelig» for at lagkameraten Andy Carroll ble solgt til Liverpool for 35 millioner pund. Nolan har aldri lagt skjul på at han er Liverpool-supporter.

Newcastle kobles i Daily Mirror nå til klubbløse Jeremie Aliadiere. Klubben trenger en ny spiss, ettersom Carroll er solgt, Xisco er lånt ut og Shola Ameobi er skadd.

Kilde: BBC

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag