*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: NIGEL RODDIS (Reuters)

Ashley Young roper etter United-kontrakt.

11.03.11 13:06

Manchester United kan miste serietittelen i serieinnspurten på grunn av skader. Nå skal Sir Alex Ferguson være ute etter å få flere spillere inn portene på Old Trafford.

Ashley Young drømmer om å bli United-spiller og Ferguson skal være klare til å hente Young fra Aston Villa i sommerens overgangsvindu. Den engelske midtbaneeleganten kan forlate Villa Park for 10 millioner pund, etter å ha blitt verdsatt til 25 millioner ved sesongstart, melder daily mail.

Den chilenske angrepsstjernen til Udinese, Alexis Sanchez, skal også stå høyt på ønskelisten til Ferguson. Den italienske toppklubben skal ha gitt opp å få fornyet kontrakten til 22-åringen og har allerede begynt å lete etter en erstatter. (talkSPORT)

Hos Arsenal er det den franske forsvarspilleren Gael Clichy som er hetest på dagens ryktebørs. Både Juventus og Liverpool skal være klare til å gå inn i kampen om 25-åringens underskrift, hvis franskmannen ikke vil fornye kontrakten. Clichy, som har kontrakt ut juni 2012, skal ifølge LEquipe ha uttalt at han ikke vet om han vil fornye sin kontrakt.

Steve Bruce vil forlenge kontrakten med sin nederlandske midtbanespiller Boudewijn Zenden. Sunderland-manageren skal, ifølge Skysports, gå i kontraktsforhandlinger med 34-åringen i løpet av kommende uke. Den nederlandske veteranen, med bakgrunn i både Liverpool og Chelsea, skal ikke ha bestemt seg for om han vil forlenge kontrakten.

Bolton skal ha låst inn sikte på den belgiske angrepsilleren Jelle Vossen. 21-åringen, som har satt inn 17 mål for Genk i den beligske toppserien, skal være ment som en mulig erstatter for Johan Elmander. Etter det talkSPORT erfarer vil manager Owen Coyle legge inn et bud på 2,5 millioner pund.

Vi kan nesten ikke unngå Manchester City når det er snakk om spillerrykter og det gjelder også i dag. Roberto Mancini fått beskjed av City-speidere om å gjøre klart et tilbud til belgiske Yassine El Ghanassy. U21-landslagspilleren holder til i Gent og kan bekle både en kant- og spillrolle. Ghanassy skal være verdsatt til 4,3 millioner pund.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag