Fredagens Premier League-rykter

Foto: ADRIAN DENNIS (Afp)

Cesc Fabregas ikke til Barcelona, men til ...

29.04.11 10:59

Arsenal har angivelig satt prislappen 35 millioner pundCesc Fabregas. Barcelona har jo vært interessert i sitt bysbarn i en årrekke, men nå kommer en ny aktør på banen. Nemlig Inter. Den italienske storklubben skal selge unna Wesley Sneijder, Samuel Etoo og Julio Cesar for å finansiere et bud på den spanske midtbanespilleren. Høres rimelig usannsynlig ut, men TalkSpoprt har vel sine kilder.

Tottenham fortsetter sin spissjakt. Siste nytt på den fronten er at Harry Redknapp vil hente Sunderlands Asamoah Gyan til White Hart Lane.

Blir det nedrykk for Blackburn ser Paul Robinson seg nødt til å revurdere sin fremtid i klubben.

Liverpool har både en spiss og en keeper på gang. Klubben skal ha fornyet interessen i Lyon-keeper Hugo Lloris – noe som kan bety at Pepe Reina er på vei ut. Samtidig planlegges et bud på Napoli-spiss Ezequiel Lavezzi, som har scoret 35 mål på 122 i Serie A.

Roberto Mancini har innsett at Manchester City neppe klarer å holde på Carlos Tevez. Etter sesongen skal de to prate ut om fremtiden.

Manchester City og Chelsea kjemper om å sikre seg den 17 år gamle Paris St. Germain-spissen Jean Christophe Bahebeck. Unggutten kalles «den nye Anelka» og kan hentes relativt gratis.

Didier Drogba har pratet ut om sin fremtid med Chelsea-ledelsen, og enden på visa er at han blir i klubben.

Schalke selger klassekeeper Manuel Neuer i sommer, og har sett seg ut Aston Villas Brad Friedel som hans erstatter. Friedel kommer med en fordel og en ulempe for Schalke. Han blir straks 40 år, men er også kontraktsløs etter sesongen.

David Moyes håper at Reading-spiss Shane Long kan være mannen som skal få litt futt og fart på angrepsrekka til Everton. 24-åringen vil koste i overkant av 50 millioner kroner.

Norwich vil bruke to millioner pund på Millwall-spiss Steve Morison.

Bolton-manager Owen Coyle har vært å finsiktet 23 år gamle Timothy Derijck sist uke. Den belgiske 23-åringen spiller for nederlandske Den Haag.

West Bromwich ønsker å forsterke med Swansea-forsvarer Ashley Williams, som vil koste rundt 30 millioner kroner.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.