RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Eamonn and James Clarke (Pa Photos)
Tevez sa nei til 180 millioner i året, mens Redknapp ser ut til å bli Chelsea-sjef.

Juventus skal ha tilbudt 180 millioner kroner i årslønn til Carlos Tevez. Og Tevez skal ha takket nei. Nå regner britisk presse med at Tevez blir i Manchester City.

Er Harry Redknapp i ferd med å snu ryggen til Tottenham? Oddsen på at han blir den neste Chelsea-manageren er i hvert fall dramatisk redusert hos de fleste bookmakerne i England. Bookmakerne har mottatt så mye spill på at Redknapp blir sjef på Stamford Bridge, at de tenker «ingen røyk uten ild».

Aston Villa har meldt seg på i kampen om å hente Scott Parker fra nynedrykkede West Ham.

Aston Villa vil også by rundt 30 millioner kroner for Nottingham Forest-keeper Lee Camp.

Birmingham står i fare for å bli plyndret etter nedrykket. Liverpool vil hente midtstopper Scott Dann, Sunderland går for den andre stopperen, Roger Johnson og Blackburn vil sikre seg den svenske midtbanespilleren Sebastian Larsson.

Gael Clichys kontrakt med Arsenal går ut neste sommer. Det har Inter tenkt å utnytte i sommer og håper å få ham relativt billig.

Arsenal-manager Arsène Wenger har som kjent lovet å bruke penger i sommer, og førsteprioritet blir en solid midtstopper. Den han har blinket ut så langt er Blackburns Christopher Samba som Wenger er villig til å bruke 90 millioner kroner på.

Arsenal og Tottenham kjemper angivelig en beinhard kamp om Portos storscorer Radamel Falcao. Colombianeren har en utkjøpsklausul på rundt 240 millioner kroner, noe begge London-klubbene skal være villige til å møte.

På en annen front kjemper Arsenal mot Liverpool om Aston Villas Stewart Downing.

Få opp farten, Samir Nasri, bestem deg. Blir du eller vil du bort? Det er beskjeden fra klubbledelsen i Arsenal, som vil bruke penger på nettopp Downing og Nasri forsvinner.

QPR ønsker å forsterke foran sitt comeback på øverste nivå. Sunderlands Bolo Zenden er kontraktsløs etter sesongen og står på ønskelisten. Det samme gjør Lyons John Mensah, som denne sesongen har vært på lån i Sunderland.

Tottenham skal visstnok nærme seg en overgang for den brasilianske landslagsspilleren Damiao. 21-åringen spiller spiss for samarbeidsklubben Internacional i hjemlandet. Prisen skal ligge på rundt 90 millioner kroner.

Wolverhampton kommer til å kjøpe Jamie O’Hara for 45 millioner kroner fra Tottenham. O’Hara var denne sesongen på utlån hos ulvene.

Napoli ønsker å sikre seg Tottenhams Wilson Palacios. I så fall kommer Spurs til å be om å få den argentinske spissen Ezequiel Lavezzi i retur.

Og dagens Ryan Giggs-vits fortsetter vi selvfølgelig med:

«What does Imogen Thomas & Fernando Torres have in common?? They were both f**cking good footballers 6 months ago.»

HTML EMBED

Visste du at du kan få dagens Premier League-rykter tilsendt på SMS? Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Kilder: BBC, Independent, Daily Telegraph, The Guardian, TalkSport, Daily Mail, Daily Mirror, Metro, Daily Star, The Sun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere