RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images
Sist oppdatert:
Italiensk klubb viser INTEResse for Carlos Tevez.

Det er noen overgangssagaer som har pågått i hele sommer. Carlos Tevez, Francesc Fabregas og Luka Modric har alle vært utsatt for en helt ekstrem rykteflom.

Også fredag er det denne trioen som igjen dominerer i de engelske avisene.

The Daily Mirror skriver at Inter skal være ute etter å sikre seg Tevez fra Manchester City. Spissen har gjort det klart at han ønsker seg bort fra Eastlands, men de lyseblå krever svimlende 50 millioner pund for sin toppscorer. Argentineren skal i hvert fall ha blitt observert sammen med Inters sportsdirektør Marco Branca og dermed er selvfølgelig spekulasjonene i full gang.

Når det gjelder Fabregas, er det ingen tvil om at det først og fremst er Barcelona som jakter Arsenal-spilleren. Katalanernes spillere har ved flere anledninger blandet seg inn i denne overgangssagaen og nå er det Pedro som tar til orde for landsmannen. Angrepsspilleren skal ha uttalt at alle i klubben ser fram til at Fabregas signerer for Barcelona.

Det ble nylig rapportert at den spanske storklubben hadde kommet med et bud på 35 millioner pund for spilleren og forhandlingene skal allerede ha startet i London. Arsenal-manager Arsène Wenger har gitt tydelige signaler om at han helst vil beholde midtbaneeleganten, men det er også tydelig at alle spekulasjonene har blitt et stort uromoment for londonklubben.

Den siste av de tre musketerer, Luka Modric, er ønsket av Chelsea. De blå fra London skal ha kommet med flere bud på kroaten i sommer, men enn så lenge har Tottenham nektet å selge sin stjerne. Siste nytt på denne fronten er at Chelsea nå vil gjøre et siste framstøt. Roman Abramovitsj skal være villig til å slenge solide 35 millioner pund på bordet for midtbanemannen.

I Liverpool har det vært mer snakk om hvem som skal inn i løpet av overgangsvinduet. Klubben har vært aktive på markedet, men håper fortsatt å sikre seg flere nykommere. Torsdag ble tyske Marcell Jansen nevnt som en kandidat, og Hamburg-spilleren blir igjen satt i forbindelse med Anfield-klubben fredag. Daily Mail skriver at prisen er på 10 millioner pund.

De røde fra Beatles-byen har også blitt linket til et par spillere fra Uruguay den siste tiden. Portos venstreback Alvaro Perreira er den ene og er verdsatt til 18 millioner pund, mens Diego Godin fra Atletico Madrid er den andre. Uruguay har spilt seg helt fram til finalen i Copa America denne sommeren og de to 25-åringene har begge vært med i troppen.

I tillegg skal manager Kenny Dalglish være interessert i å sikre seg Renato Tapia, en unggutt fra Peru, skriver The Mirror. Anfield-klubben skal også, sammen med Tottenham, kjempe om signaturen til senegalesiske Mbaye Niang fra Caen i Frankrike. 16-åringen trives best som offensiv midtbanespiller eller spiss og har scoret tre mål for sin franske klubb.

Liverpool har signert flere briter i sommer og nå håper også Arsenal å gjøre det samme. Arsène Wenger har lenge vist interesse for Evertons Phil Jagielka og franskmannen skal nå ha lagt inn et nytt bud på stopperen. Arsenals bud er antatt å ligge på rundt 10 millioner pund, men Everton skal kreve rundt 18 millioner pund for å slippe sin midtstopper til London.

Arsenal er fortsatt også ute etter Juan Manuel Mata. 20 millioner pund kan være nok til å sikre seg den spanske eleganten fra Valencia.

Chelsea på sin side satser også på spansk blod og klubben skal være i ferd med å meisle ut en avtale for den talentfulle Barcelona-spilleren Oriol Romeu. 19-åringen spiller som oftest defensiv midtbane, men kan også spille stopper. Han har vært i Barcelona siden 2004 og har totalt fått med seg 2 kamper på katalanernes A-lag så langt i karrieren.

Paulo Hernrique, også kjent som Ganso, har vært en mye omtalt mann i sommer og mye har lenge tydet på at han ville signere for AC Milan. Tidligere i uken ble brassen imidlertid også linket med Manchester United og fredag dukker det samme ryktet opp på nytt. Ifølge talkSport håper Manchester-klubben å kapre spilleren foran nesa på italienerene, med et sent bud.

Mohammed Sissoko startet veldig bra under sin tid i Liverpool, men mistet litt av piffen etter hvert. Den defensive midtbanespilleren har de siste årene oppholdt seg i Juventus, men nå kan en retur til balløya være på trappene. Stoke-manager Tony Pullis skal nemlig være villig til å legge 8 millioner pund på bordet for å sikre seg mannen fra Mali.

Glasgow Rangers, Newcastle og Aston Villa har alle vist interesse for playmakeren Karim Ziani i sommer, men nå ser det ut til at de kan glemme mannen fra Algerie. Ziani skal nemlig ha skrevet under på en kontrakt med Al Jaish fra Qatar, etter at han forlot Wolfsburg tidligere i sommer. Og skulle du lure på hva han får betalt i sin nye klubb: 670.000 kroner i uka.

Amerikanske Marcus Hahnemann har i flere sesonger vært en solid Premier League-keeper og det har de nyopprykkede lagene i den engelske toppdivisjonen fått med seg. Både Swansea, Queens Park Rangers og Norwich skal være interessert i å sikre seg 39-åringen. Hahnemann er tilgjengelig gratis, etter at han forlot Wolverhampton etter forrige sesong.

Også West Bromwich skal være på jakt etter en ny keeper og håper at Ben Foster fra Birmingham er rett for dem. Roy Hodgson håper i første rekke å få til en låneavtale.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Mail, Daily Mirror, talkSPORT, The Sun, Daily Star, Daily Express, The Independent, Metro.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere