RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Alexander F. Yuan (Ap)

Fredagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Samuel Eto’o til Manchester.

Manchester City er villig til å slippe Carlos Tévez til Inter i bytte mot Samuel Eto’o, som har kommet på kant med klubbledelsen i Inter. Eto’o har bedt Inter-ledelsen om å få dra til City.

Barcelona har 11 dager på seg til å sikre seg Cesc Fabregas, dersom de skal få ham spilleklar i Mesterligaen. Hvis ikke kommer Arsenal til å bruke spanjolen i sine kvalifiseringskamper til turneringen, og da kan han ikke delta for Barcelona.

Arsenal har forøvrig nettopp sagt nei til det siste budet fra Barca: Nytt nei til Barcelona

Karim Benzema har avvist at han kommer til å forlate Real Madrid og signere for Arsenal.

En ny mulighet har åpnet seg for Liverpool og Joe Cole. Den storsatsende franske giganten Paris St. Germain skal ha forhørt seg om hva det vil koste å hente 29-åringen.

PSG skal for øvrig starte samtaler med Manchester United-spiss Dimitar Berbatov neste uke.

Vil du ha det siste av det siste og det ferskeste av det ferske? Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

Everton, Aston Villa og Fulham har alle spurt Real Madrid pent om å få låne den spanske U21-landslagsspilleren Pedro Leon.

Aston Villa kan være i ferd med å sikre seg tidligere Arsenal-spiller Alexander Hleb. Hviterusseren har fått beskjed om at han ikke er ønsket i Barcelona, og han spilte for Villa-sjef Alex McLeish under hans tid i Birmingham. Kommentar fra sidemannen da undertegnede nevnte dette ryktet: - Hvordan staver man «over the top»?

Bolton forhandler med Manchester City om en overgang for kantspiller Shaun Wright-Phillips. Klubben vurderer også Birmingham-spiss Cameron Jerome, ettersom Liverpool nekter å senke sin prislapp på 40 millioner kroner for David Ngog.

Sunderland ønsker også Wright-Phillips etter at de solgte Steed Malbranque til St. Etienne.

Stoke har hengt seg på Chelsea og Tottenham i racet om å sikre seg West Hams midtbanestjerne Scott Parker.

Newcastle vil forsterke med Manchester Uniteds franske kantspiller Gabriel Obertan, som ikke har slått til på Old Trafford siden overgangen fra Bordeaux for to år siden.

Blackburn har fortalt at de som vil sikre seg midtstopper Chris Samba, må punge ut med 12 millioner pund.

Kan Tottenham endelig være i ferd med å sikre seg en solid forsterkning på topp? Klubben møter søndag Athletic Bilbao i sin siste oppkjøringskamp, og skal i den forbindelse ha samtaler med og om Fernando Llorente.

Barcelonas nederlandske kantspiller Ibrahim Afellay har blitt koblet til både Tottenham og Arsenal, men spilleren har bestemt seg for å kjempe om en plass på laget i Barcelona.

West Brom vurderer å sette klubbrekord med et bud på 7 millioner pund for Reading-spiss Shane Long.

Manchester United har gitt Wesley Snejider en frist på to uker på å bestemme seg for om han vil skrive under for dem eller ikke.

Få de siste ryktene fra Premier League på sms. Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere