RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Chelsea med dagens dyre dobbel.

Den nye Chelsea-manageren Andre Villas-Boas ser ut til å ha fått opp farten, og har planer om å bruke til sammen 60 millioner pund på Valencias Juan Mata og Tottenhams Luka Modric.
(Daily Mail)

Hvem blir Chelseas neste signering? Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

West Hams deleier David Sullivan har latterliggjort QPRs bud på fire millioner pund for Scott Parker, og sier at det er som om West Ham skulle by 12 millioner pund for Wayne Rooney. QPR har for øvrig navngitt Shaun Wright-Phillips, Scott Parker og Nedum Onuoha som sine hovedmål i dette overgangsvinduet, men skal også være nær ved å hente Liverpool-forsvarer Philipp Degen.
(Daily Telegraph)

West Bromwich nærmer seg en avtale med skadeplagede Owen Hargreaves, som er kontraktsløs etter et mislykket opphold hos Manchester United.
(The Guardian)

Sjakhtar Donetsk-spiss Willian drømmer om et liv i London, og har sagt han kunne tenke seg å spille både for Chelsea, Arsenal og Tottenham.
(Metro)

Bolton håper at de klarer å sikre seg Liverpool-spiss David Ngog innen møtet med Manchester City på søndag.
(The Sun)

Blackburn ønsker å forsterke midtbanen med Arsenals Henri Lansbury, som imponerte på utlån hos Norwich sist sesong.
(talkSPORT)

Blackburn skal ha inngått en avtale om å kjøpe Hoffenheim-spiss Vedad Ibisevic for seks millioner pund, og håper også å sikre seg Sporting Lisboas offensive midtbanespiller Simon Vukcevic.
(Daily Mirror)

Blackburn skal ikke ha gitt opp håpet om å sikre seg Real Madrid-legenden Raul fra Schalke.
(The Sun)

Fulham-sjef Martin Jol håper å hente Ajax-spiss Mounir El Hamdaoui.
(talkSPORT)

Leicester er klar med et bud på tre millioner pund for West Bromwich-spiss Simon Cox.
(Daily Mirror)

Jimmy Bullard har fått sin kontrakt med Hull annullert. QPR og Norwich er svært interessert i å sikre seg midtbanespilleren.
(The Sun)

Tottenham gjorde et kupp da de hentet Rafael van der Vaart fra Real Madrid for åtte millioner pund i fjor. Nå håper de å sikre seg Lassana Diarra for så lite som seks millioner pund i år.
(The Sun)

Fulham har fått et bud på 7,5 millioner pund på Twentes Bryan Ruiz avslått.
(Daily Mail)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere