*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Arsenal vil bruke penger i januar. Tysk stjerne kan være nestemann inn.

30.09.11 10:08

Marko Marin har av enkelte blitt omtalt som Tysklands svar på Lionel Messi. Den 22 år gamle tyskeren har nok et stykke igjen før han kan måle seg med argentineren, men kanskje en overgang til Premier League kan hjelpe Marin videre i karrieren? Arsenal skal i hvert fall ha notert navnet til Werder Bremen-spilleren på blokka og prisen skal være 10 millioner pund.

En som allerede har tatt turen fra Werder Bremen til Arsenal er Per Mertesacker. Stopperen forteller nå at londonlaget prøvde å hente ham til Emirates også i 2010, men da satte tyskernes tidligere klubb seg på bakbeina og blokkerte overgangen. Arsène Wenger hentet Mertesacker på overgangsvinduets siste dag i sommer og tyskeren debuterte i oppgjøret mot Swansea nylig.

Og når det først er snakk om Arsenal. Nå har ryktene begynt å svirre rundt framtiden til Robin van Persie. Manchester City skal angivelig ønske spissen som en erstatter for Carlos Tévez, mens også AC Milan skal følge situasjonen til nederlenderen. Den godeste van Persie uttalte nylig at han ikke har det travelt med å signere en ny kontrakt med londonklubben.

Når det gjelder Tevez, så skal både Inter og Juventus være interessert. De to italienske klubbene håper at et bud på 20 millioner pund skal være nok til å overtale City.

Angivelig skal også West Ham kikke på muligheten for hente argentineren tilbake til London, uten at disse ryktene er særlig mer utdypet.

En annen klubb som har det travelt om dagen, er Chelsea. De blå skal være på jakt etter Fiorentinas Stevan Jovetic og 21-åringen skal stadig rykke nærmere en overgang til Stamford Bridge. Manager André Villas-Boas skal være en stor beundrer av den offensive spillerens kvaliteter og Chelsea ønsker å holde samtaler med Fiorentina for å få til en overgang i januar.

Chelsea skal også være ute etter Real Madrids Sami Khedira og 20 millioner pund av Roman Abramovitsjs penger kan derfor bli øremerket til tyskeren i vinter.

Aston Villas nye manager, Alex McLeish, har ikke vært overdrevent travel på overgangsmarkedet siden han tok over Birmingham-klubben. Nå har imidlertid skotten sett ut Steven Naismith fra Glasgow Rangers som en ypperlig forsterkning på Villa Park. Naismith har vært i den skotske storklubben siden 2007 og har totalt scoret 32 mål på 138 kamper for Glasgow-klubben.

David Beckham er fortsatt en populær mann og Queens Park Rangers har lenge ytret interesse for å hente veteranen tilbake til balløya. Den nyopprykkede klubben må imidlertid belage seg på konkurranse om midtbanemannen. Pengesterke Paris St. Germain skal nemlig også ha et godt øye til engelskmannen og den franske klubben skal ha kontaktet LA Galaxy.

Roman Pavlutsjenko er trolig inne i sine siste måneder som Tottenham-spiller. Tyske Borussia Dortmund skal være ute etter russeren og vil gjøre et framstøt etter nyttår.

Wigan har i lengre tid vært linket med sjarmtrollet El-Hadji Diouf, men nå går manager Roberto Martinez ut å avkrefter disse ryktene. Diouf ble sist sett som Blackburn-spiller.

Til slutt tar vi også med at Liverpools Jonjo Shelvey trolig vil spille for Blackpool i The Championship ut sesongen. De røde leier midtbanemannen ut for at han skal få mer spilletid.

Få ferske rykter rett til din mobil! Nettavisen sender deg ryktene fra Premier League på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Kilder: BBC, Sportinglife, talkSport, The Independent, Daily Mirror, Daily Star, Daily Mail.

Annonse: Nytt MMO-spill der du kan være både manager og spiller!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag