RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Shaun Botterill (Getty Images)
Sist oppdatert:
Dette kan bli en superduo.

Juventus topper Serie A og har tydeligvis ambisjonene i orden for fremtiden også. Til sommeren planlegger nemlig Torino-klubben å hente Premier League-stjernene Gareth Bale fra Tottenham og Nani fra Manchester United.
(TalkSport)

En annen Tottenham-spiller som kan være på vei vekk er Jermaine Defoe. QPR har lagt merke til at spissen sliter med å få plass i startelleveren, og vurderer å by åtte millioner pund for ham i januar.
(Daily Mail)

Bale kan bli en del av en avtale for Juventus-spiss Amauri, som ifølge spillerens agent alt skal ha vært i samtaler med London-klubben.
(La Stampa)

Liverpool ønsker som tidligere nevnt i denne spalten å hente en ny Lucas til midtbanen. 19-åringen spiller i Sao Paulo og er fulgt av mange europeiske klubber. Men nå skal Real Madrid ha bestemt seg for å gjøre et forsøk på å hente ham, og de får det jo ofte som de vil.
(Givemefootball)

Sevilla ønsker å hente Arsenal-spiss Marouane Chamakh i januar.
(Daily Mail)

Agenten til Mario Balotelli er overbevist om at den nå litt roligere utro urokråka kommer til å ende i Napoli. En vakker dag.
(Tribalfootball)

Malaga ønsker å låne Chelseas tenåringsspiss Romelu Lukaku fra januar og ut sesongen.
(TalkSport)

Schalke sier tvert nei til Manchester Uniteds ønske om å hente Klaas-Jan Huntelaar, selv om Dimitar Berbatov kan inngå i avtalen.
(Metro)

Manchester United følger Udineses ghanesiske midtbanespiller Kojo Assamoah (22)

West Brom ønsker ikke å låne ut spissene Marc-Antoine Fortune og Roman Bednar til Doncaster og en annen ikke navngitt Championship-klubb.
(Daily Mirror)

Arsenal vil forhandle om en forlengelse av kontrakten til Theo Walcott snarest.
(The Sun)

Arsenal er interessert i å hente Borussia Dortmund-kant Kevin Grosskreutz.
(”Italienske kilder”, ifølge Tribalfootball)

Blackburn-manager Steve Kean oppfordrer ettertraktede Junior Hoilett til å skrive ny kontrakt, slik at han ikke forsvinner til feil klubb.
(Daily Mirror)

Sitter du i et møte, i klasserommet eller på date? Ikke gå glipp av overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere