RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Kan Ståles Solbakkens juvel ende opp under Liverpools juletre?

Chris Samba fikser surkål, Frank Lampard ordner ribbe, Andy Carroll tar seg av drikkevarer, Victor Moses pynter treet og Phil Neville står for underholdningen. Her er ryktene på lille julaften.

Vi starter i Madrid, nærmere bestemt på Santiago Bernabéu, der ryktene rundt Kakas framtid nekter å bli borte av seg selv. Både Chelsea og Arsenal ønsker å hente brassen til London.

Dette kan dermed bety at Chelsea har gitt opp håpet om å hente Tottenhams Luka Modric til «Brua». Londonavisen Metro omtaler fredag den overgangen som «død og begravet».

Hos Arsenal lever håpet derimot i beste velgående. Ikke når det gjelder Modric, men Anderlechts Lucas Biglia. Manchester United skal også være interessert i midtbanemannen.

Arsène Wenger ser også ut til å ha bestemt seg for at Marouane Chamakh har gjort sitt på Emirates. Manageren vil sende Chamakh på dør og hente inn WIgans Hugo Rodallega.

Også i Liverpool står det spiss på ønskelisten dette året, men så spørs det da, om Anfield-klubben har vært snill i år. Har den det, så kan Kölns Lukas Podolski bli å finne under julegranen.

En annen som til daglig tjener sine gryn i tysk fotball er Ivica Olic. Fulham-manager Martin Jol har imidlertid sansen for Bayern München-spilleren og vil hente ham til Craven Cottage.

Martin O'Neill har et problem og håper at Fulhams Bobby Zamora kan være løsningen. Sunderland-sjefen er hypp på 30-åringen, men også flere andre klubber skal ha ham på radaren.

Og når det først er snakk om Martin O'Neill. Nordiren skal ha gitt problembarn og gladlaks Nicklas Bendtner beskjed om at han enn så lenge ikke har det som kreves for å bli en toppspiss.

Det hevdes viss nok at Steve Kean står i fare for å miste jobben i Blackburn. Skulle Morten Gamst Pedersens klubb tape mot Liverpool i romjulen, kan det være kroken på døra for Keane.

Alexander Hleb har vel ikke strålt etter at han forlot Arsenal, men kan nå få en ny sjanse til å vise seg fram i QPR. Samme klubb vurderer også å sende Jason Puncheon tilbake til Southampton. Blackpool skal nemlig ha forhørt seg om mulighetene for å hente den bereiste spilleren.

Aston Villa kunne tenke seg å hente Fulhams Damian Duff til Birmingham, Liverpool kikker nærmere på unggutten Shamir Goodwin fra Brighton, mens Newcastle ønsker en stopper.

Ellers skal Manchester Citys Carlos Tévez fortsatt være ønsket av AC Milan, mens Manchester United-manager Sir Alex Ferguson føler press til å måtte bruke penger i januar.

Og til slutt. Chelseas Gaël Kakuta kan være på vei til franske Dijon - på lån.

Riktig god jul.

Avhengig? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Kilder: BBC, Sportinglife, Sky Sports, Daily Mail, Metro, The Sun, Daily MIrror.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere