RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: DYLAN MARTINEZ (Reuters)

Fredagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Må Tottenham-fansen vinke farvel til Gareth Bale?

Nettavisens ryktebørs tar ikke fri, her er fredagens Premier League-rykter.

For å begynne med det åpenbare: David Beckham ryktes å nærme seg en overgang til Paris Saint Germain. Engelskmannen fristes av en kontrakt som vil gi ham 12.5 millioner pund totalt, penger han sårt har behov for. Eller?
Kilde: The Sun

Så har de blusset opp igjen, ryktene om Gareth Bale. Det er gjerne slik når man er blant verdens beste spillere. Nå kobles Bale til Barcelona, som etter rapportene skal forberede et bud på 25 millioner pund for den walisiske superstjernen. Vel, det er trolig 25 millioner pund for lite.
Kilde: Daily Mirror

Samtidig som Bale kobles bort fra White Hart Lane, blir Luka Modric rapportert å være 100 prosent sikker på at han blir værende ut sesongen. Det setter i så fall en stopper for ryktene om at Chelsea vil gjøre et nytt fremstøt på kroaten i januar.
Kilde: Evening Standard.

Liverpool sliter med å score mål, og nå har de tenkt til å handle angrepsspillere i januar. Cliftonville-spiss Rory Donnelly kobles til Anfield, men trolig må rødtrøyene vente seg konkurranse fra Swansea.
Kilde: Talksport

Les også: Torsdagens Premier League-rykter

West Bromwich-manager Roy Hodgson sies å være ute etter Glasgow Rangers-spiss Nikica Jelavic, og vil trolig gjøre et forsøk på å hente ham i januar.
Kilde: Express & Star

West Ham-manager Sam Allardyce gjør sitt beste for å skremme vekk storklubber fra å hente James Tomkins. Allardyce fortalte nylig engelsk presse at det trengs et «megabud» for å lykkes i å kjøpe Englands U21-landslagsspiller. Newcastle skal likevel være villige til å gi det et forsøk.
Kilde: The Sun

Manchester United og AC Milan rapporteres å være i drakamp om Fiorentinas midtbanespiller Riccardo Montolivo. 26-åringens kontrakt går ut til sommeren.
Kilde: Talksport

(Ryktene fortsetter under bildet).

Blackburn sliter fælt i Premier League, og nå skal manager Steve Kean ha fått enda et problem å håndtere. Mauro Formica skal nemlig ønske seg bort fra engelsk fotball, og håper å bli solgt i januar.
Kilde: Daily Mirror

Det er blitt hevdet at Arsenal kommer til å svi av 30 millioner pund for Lukas Podolski, Juan Vargas og Yoann Gourcuff til sommeren, etter å ha kartlagt de nevnte spillerne i lang tid. Nå har Arsene Wenger nektet for at han ønsker Gourcuff, fordi han har nok alternativer på midtbanen.
Kilde: Footybunker

Samtidig går det mot et sensasjonelt comeback i Arsenal-trøya for Thierry Henry. Den franske legenden skal ha blitt tilbudt en tomåneders lånekontrakt med London-klubben.
Kilde: Sky Sports.PS: Dette er nå bekreftet av Arsenal.

Bolton-manager Owen Coyle har latt seg imponere av New York Red Bulls-forsvarer Tim Ream, og ser på amerikaneren som en mulig løsning om Gary Cahill går til Chelsea.
Kilde: Daily Star

Og til slutt:

Swansea og Aston Villa skal være i førersetet for å sikre seg Chelseas midtbanespiller Josh McEachran på lån i januar. Den talentfulle playmakeren sliter med spilletid på Stamford Bridge.
Kilde: Footybunker

Avhengig? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Godt nytt år!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere