RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Eden Hazard skal være nærmere Premier League enn noen gang.

Det er fredag den 13. – her er dagens overgangsrykter:

Chelsea og André Villas-Boas er ute etter å forsterke troppen, etter at laget har blitt akterutseilt i toppkampen i Premier League. Nå skal londonklubben forberede et bud på 25 millioner pund for Eden Hazard. Lille-spilleren er en av Europas mest ettertraktede spillere, og verdsettes trolig til omkring 33 millioner pund.
Kilde: The Sun

Samtidig går Villas-Boas ut og forsikrer om at Frank Lampard fortsatt er en del av planene hans for Chelsea-laget. Det skjer etter at midtbaneikonet ble koblet til Manchester United.
Kilde: Daily Mail

Blackburn sliter fælt i Premier League. Nå er de nødt til å ta grep for å unngå nedrykk, og Andy Johnson kan bli løsningen på problemene. Blackburn skal nemlig ha lagt inn bud på Fulham-spissen, som også ønskes av Queens Park Rangers.
Kilde: The Metro

Den nye Queens Park Rangers-manageren Mark Hughes ønsker samtidig å gjøre Roque Santa Cruz til sin første signering. Manchester City-spissen er for tiden på lån i Real Betis.
Kilde: Daily Mirror

Hughes skal også være interessert i sin gamle elev Bobby Zamora. De to skal ha opparbeidet et godt forhold da Hughes var Fulham-manager.
Kilde: London Evening Standard

Som om ikke det er nok: QPR skal også forberede bud på Steven Pienaar, Niko Kranjcar og Tim Cahill.
Kilde: The Times

Chelseas Alex er på vei vekk fra londonklubben. Spørsmålet er bare hvor han ender. Nå skal den gamle Chelsea-sjefen Carlo Ancelotti være ute etter å hente ham til sin nye klubb Paris Saint Germain. Det ryktes også om at Chelsea har mottatt bud fra andre Premier League-klubber.
Kilde: Daily Star

Den seriøse avisen The Independent hevder at Manchester Uniteds talentfulle Ravel Morrison er på vei til Newcastle. Klubben fikk først avslått et bud på en halv million pund, men skal nå ha lagt inn et forbedret bud.
Kilde: The Independent

(Ryktene fortsetter under bildet).

Liverpool-sjef Kenny Dalglish rapporteres å være ute etter Crystal Palace-spiller Wilfried Zaha, og rødtrøyene skal ha lagt inn et bud på nærmere 10 millioner pund.
Kilde: Daily Mail

Bolton nærmer seg en overgang med New York Red Bulls-forsvarer Tim Ream, og amerikaneren er en mulig erstatter for Gary Cahill, som etter alle solemerker går til Chelsea.
Kilde: Daily Telegraph

Og til slutt tar vi med det daglige ryktet om Carlos Tevez:

Nå skal Manchester City og AC Milan ha avsluttet forhandlingene om spissen, uten at de er kommet til enighet. Tevez håper likevel at han snart kan forlate sitt elskede Manchester.
Kilde: The Independent

Ha en ulykkesfri fredag den trettende!

På date, jobb eller familieselskap? Ikke gå glipp av de heteste overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere