*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Scanpix/Reuters

Er dette drømmekjøpet, Arsenal?

27.01.12 11:58

Det har vært stille rundt Arsenal så langt i januar. Svært stille, men torsdag kveld begynte det å svirre en masse rykter på nettsamfunnet Twitter. Ettertraktede Eden Hazard var angivelig observert i London og ryktene skulle ha det til at Lille-spilleren var i samtaler med «The Gunners». Flere kilder hevdet at den unge belgieren ville signere i løpet av 48 timer.

Vinn tre måneders gratis tilgang til TV 2 Sumo og dermed alle Premier League-kampene på web-tv: Delta i vår Facebook-konkurranse, der du skal sende inn ditt beste, fiktive Premier League-rykte. Delta her.

Hvor mye som ligger i disse ryktene er vanskelig å si, men Twitter-stormen ga i hvert fall Arsenal-fansen et lite glimt av håp. Hazard ville utvilsomt vært et spennende kjøp av Arsène Wenger.

Også på White Hart Lane er det aktivitet mot tampen av overgangsvinduet og de siste spekulasjonene skal ha det til at Harry Redknapp vil sikre seg den unge brassen Bruno Uvini.

Neste rykte kommer fra den noe tvilsomme kilden Footybunker, men siden det tross alt er «silly season» kan vi jo ta det med. Nettstedet hevder at Liverpool-manager Kenny Dalglish er i ferd med å gjøre et framstøt for Napolis stjernespiss, Edinson Cavani. 24-åringen har vist seg som en målgarantist i Serie A og mannen fra Uruguay er en svært ettertraktet spiss.

Manchester Uniteds Paul Pogba blir sett på som et supertalent. Inter har lenge jobbet for å hente midtbanemannen til Italia, men nå skal Chelsea være i ferd med å kuppe signaturen. Unggutten står snart uten kontrakt med Old Trafford-klubben, etter at han nektet å skrive på en ny avtale. Chelsea håper et bud på rundt 3 millioner pund kan gjøre susen.

De blå fra London skal angivelig fortsatt være ute etter den nederlandske backen Gregory van der Wiel. 23-åringen spiller for Ajax og er også en av disse ettertraktede spillerne.

I Everton ser man gjerne en spiss inn porten, men med begrensede midler er ikke den jobben lett for David Moyes. 27 år gamle Guillaume Hoarau kan imidlertid være tilgjengelig på lån.

Newcastle har de siste dagene blitt heftig koblet med Watfords Adrian Mariappa. Watford krever mer enn hva Alan Pardew er villig til å betale, men manageren har nå likevel høynet budet.

Sunderland-manager Martin O'Neill har sagt han ønsker en spiss. Men det spørs hvor glad fansen blir hvis det viser seg at det er Boltons Kevin Davies han ønsker. Det går rykter.

Andy Johnson har også blitt mye omtalt i januar 2012 og mye tyder på at spissen nærmer seg exit i Fulham. Russiske Rubin Kazan og tyrkiske Galatasaray er begge interessert i spissen.

Fulham på sin side jakter også forsterkninger. Manager Martin Jol kunne gjerne tenke seg en ny midtbanespiller og mener at kolombianske Carlos Sanchez kunne vært noe.

West Bromwich Albion har en spiss på ønskelisten og russiske Pavel Pogrebnyak er navnet som nevnes fredag. 28-åringen holder til daglig til i tyske Stuttgart.

Samme klubb skal også være i samtaler med Zenit St. Petersburg for å få til en avtale for vingen Szabolcs Huszti. Han er 28 år og har tidligere spilt i tyske Hannover 96.

Chris Samba kobles bort fra Blackburn og flere klubber snuser på den beinharde stopperen. Selv vil han også bort: «Tving meg til å bli og jeg vil aldri gi 100 prosent for klubben», sier han.

Ellers er Queens Park Rangers på krigsstien og ønsker både Wigans Hugo Rodallega, Wigans Victor Moses og franske Nancys Samba Diakite.

Og til slutt: Wigan vil gjerne hente Real Mallorcas Marti Crespi til balløya. God helg!

På jobb, date eller familieselskap? Ikke gå glipp av de heteste overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Kilder: BBC, Sportinglife, Footybunker, Daily Mirror, daily Mail, talSPORT, Metro, Sunderland Echo, The Guardian.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.