Fredagens Premier League-rykter

Foto: Andrew Yates / AFP

Agüero til Real Madrid åpner for Higuaín til Chelsea. Liverpool vil handle inn ny back, og kan miste Suárez.

03.02.12 12:25

Real Madrid og klubbpresident Florentino Pérez har bestemt seg for å lokke argentineren Sergio Agüero sørover til Spania. Koste hva det koste vil. Dette melder Daily Mail.

Samme avis mener også å vite at Madrid-klubben er villig til å la Agüeros landsmann Gonzalo Higuaín gå til Chelsea. Londonerne skal ha fått et bud på i overkant av 300 millioner kroner akseptert fra den spanske serielederen.

Samtidig mener Daily Mail at Udinese-backen Mauricio Isla (23) er et av Kenny Dalglish og Liverpools hovedmål på overgangsmarkedet til sommeren. Chileneren skal også være ønsket i Roma. Dalglish vil derfor legge rundt 110 millioner kroner på bordet for å sikre seg vingbacken, som blant annet spilte alle VM-kampene for hjemlandet i 2010.

Luis Suárez er ønsket i Juventus som erstatter for klubblegenden Alessandro Del Piero. Italienerne er villig til å kjøpe fri uruguayaneren for opp mot 280 millioner kroner. Også her er det Daily Mail som er kilden.

Daily Mail har mye å by på fredag. Det hevdes også at Andrej Arsjavin skal ha avslått muligheten til å reise hjem til russisk eliteserie og Anzji Makhatsjkala. Arsjavin har på mange kanskje virket noe umotivert i Gunners-drakta den siste tida, men 30-åringen skal altså ha fastslått han vil bli på Emirates.

En annen spiller som derimot kan havne i styrtrike Anzji Makhatsjkala er Carlos Tévez. Daily Mirror mener klubben fortsatt jakter på Manchester Citys upopulære argentiner, ettersom overgangsvinduet i Russland stenger først om tre uker.

Manchester United satser noe yngre, men ser ut til å få kamp fra Zenit St. Petersburg om Basels midtbanejuvel Xherdan Shaqiri (20), melder Talksport.

På skole, kurs eller på skitur? Ikke gå glipp av de heteste overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Marseille-spiss André-Pierre Gignac er ute i kulden i den sørfranske klubben. Den tidligere franske landslagsmannen hevder han har avvist et tilbud fra Everton, og bare kommer til å vurdere eventuelle tilbud fra klubber som Manchester United. Dette står skrevet hos Metro.

Manchester City er ikke overraskende interessert i å knytte til seg Eden Hazard. Belgieren er den site tiden angivelig blitt sitert på både at han foretrekker Paris Saint-Germain og at han foretrekker en overgang til England. Roberto Manicini innrømmer nå at han anser Hazard som et enormt talent, skriver Daily Mirror.

City-manageren er i det erkjennende hjørnet og røper at han gjerne også snyter Paris Saint-Germain for deres forsvarsspiller Mamadou Sakho (21), rapporterer Inside Futbol.

Nå som overgangsvinduet er stengt har også Arsenal begynt å løfte fingeren med tanke på nettopp overganger. Klubben skal ha forespurt seg om mulighetene til å hente Benficas spanske midtbanespiller Javi Garcia (24) til sommeren. Dette står i dag skrevet i The Times.

Av andre historier som serveres i dag kan vi nevne at det The Sun mener José Mourinho er klar for å returnere til Chelsea. Et managercomeback på Stamford Bridge for André Villas-Boas' læremester forutsetter imidlertid at han får full kontroll over de sportslige beslutningene.

Villas-Boas, som hevdes å ha mistet kontrollen på spillergruppa i Chelsea, sier ifølge Daily Star at han tillater at spillerne har makt fordi han er en ung manager.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag