Fredagens Premier League-rykter

Foto: AFP PHOTO/SCANPIX/IAN KINGTON

Real Madrid har funnet kjærligheten i Arsenal. Til sommeren kan det bli bryllup.

10.02.12 11:52

Arsenals Robin van Persie har vært i strålende form denne sesongen og londonklubben må nok bare belage seg på at storklubbene vil banke på porten til sommeren.

Manchester City har tidligere uttrykt interesse for den nederlandske spissen og det har også vært rykter rundt en overgang til Barcelona. Nå skal også Real Madrid være på banen.

En annen nederlender som ofte stjeler spalteplass i er Wesley Sneijder. Inter-spilleren har lenge blitt koblet til Manchester United, men er nå også aktuell for russisk fotball. Skal man tro ryktene, som man jo i grunn sjelden kan, så er Zenit St. Petersburg interessert i å hente Sneijder til sommeren. Zenit har tidligere storkjøp som Erik «Panzer» Hagen på samvittigheten.

En kanonnyhet fra Liverpool har vi også funnet plass til denne siste dagen før nok en helg er over oss. Evertons greske spiss Apostolos Vellios ønsker ikke å gå på lån til Leicester.

Kanskje ikke fullt så mye krutt i neste rykte, men agenten til Udinese-spiller Mauricio Isla bekrefter at de røde fra Liverpool, altså Liverpool, har vist interesse for chileneren. Klubben ble også koblet med midtbanemannen i løpet av januar, men da skjedde fint lite. Det har tidligere blitt rapportert at den italienske klubben vil kreve rundt 12 millioner pund for 23-åringen.

Aston Villa på sin side får trolig ikke beholde Robbie Keane. Spissen har vært på lån i Birmingham-klubben i vinter, men nå ønsker amerikanske LA Galaxy han hjem på neste tog.

Chris Samba krevde i forrige måned skilsmisse fra Blackburn, uten å få det. Den store stopperen ønsker seg til en større klubb. Nå skal Blackburn-spillerne ha vendt seg mot stopperen.

Lite Manchester United-rykter ute og tusler, men tidligere Old Trafford-sliter Nicky Butt kan i det minste meddele at han tror Paul Scholes kan fortsette å spille for klubben også neste sesong.

I den lyseblå delen av Manchester sitter gode gamle Patrick Vieira og konspirerer. Franskmannen hevder at dommerne i Premier League og det engelske fotballforbundet jobber sammen for å hindre City fra å vinne seriegull denne sesongen. Vieira er for øvrig sjef for sjef for fotballutvikling i Manchester-klubben nå om dagen. Om noen skulle lure, liksom ...

Ellers handler det meste om Fabio Capello, Harry Redknapp og det engelske landslaget denne fredagen.

Capello blir koblet til Chelsea. Les mer om det her!

Redknapp blir en dyr mann for FA. Les mer om det her!

Spurs vil la Redknapp avgjøre egen skjebne. Les mer her!

Og Stuart Pearce skal lede England mot Nederland. Les mer her!

Gjeeeesp! God helg, folkens!

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Mail, The Sun, Daily Mirror, talkSPORT, Business Times, Express and Star.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag