*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Pa Photos

Disse kan bli lagkamerater. Hvor? Utenfor England.

Det nærmer seg helg, og vi har selvsagt trålet engelske aviser etter overgangsrykter i Premier League. Her er det vi fant:

Juventus skal ha satt av 30 millioner pund til et sommerkjøp, og det er ikke smågutter som topper den gamle damas ønskeliste. Arsenals Robin van Persie og Liverpools Luis Suarez er nemlig to av spillerne Juventus kommer til å prøve seg på, skal man tro rapporter i italienske medier.

På sin side, ønsker Arsenal også å hente inn en spiss. Arsenal-manager Arsnène Wenger vil nemlig forsterke angrepet med West Bromwichs Peter Odemwingie, skal man tro engelsk presse.

Dimitar Berbatov har ikke fått mye spilletid i Manchester United-drakta denne sesongen. Nå skal bulgareren være lei tilværelsen som stallfyll, og har gitt klar beskjed til Alex Ferguson om at han ønsker førstelagsspill. Dermed går det mot en overgang for Andy Garcia-lookaliken.

Fulhams Moussa Dembele skal være ønsket av Tottenham, Liverpool og Arsenal. Fulham har derfor startet forhandlinger om en ny kontrakt, i et forsøk på å overtale ham til å bli værende på Craven Cottage.

Newcastles midtbanespiller Danny Guthrie er ønsket av Aston Villa. Nå har han gått ut og fortalt at han ikke kommer til å ta noen avgjørelse om sin egen fremtid så lenge sesongen er i gang.

Newcastle skal også være ute etter Huddersfield-spiss Jordan Rhodes.

Marko Marin har imponert mange med sitt spill for Werder Bremen. Det har ført til at Tottenham har kastet seg inn i kampen med Arsenal og Liverpool om å sikre seg 22-åringen.

Chelseas Didier Drogba har lenge vært koblet bort fra Stamford Bridge. Nå har ivorianeren gått ut og fortalt at han ønsker å bli værende «så lenge som mulig» på brua, noe Chelsea-fansen trolig blir glade for å høre. Hvis Drogba fortsetter å spille som mot Napoli sist, har blåtrøyene et monster av en spiss i god tid fremover.

Og til slutt:

Manchester City setter pris på en god, gammeldags overgang. Nå er det 29 år gamle Jean-Jacques Gosso som er i kikkerten til Roberto Mancini. Gosso spiller for tyrkiske Orduspor, og er defensiv midtbanespiller.

God helg!

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.