*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Richard Heathcote (Getty Images)

Får han stortalentet sitt?

Langfredag tilsvarer lite action på ryktebørsen, men noe er det. Her er overgangsryktene vi fant fredag:

Liverpool-spiss Dirk Kuyt rapporteres å gå mot slutten på sin Liverpool-karriere. Nå skal nederlenderen være interessert i å prøve seg i Italia, der Roma er den mest aktuelle arbeidsgiveren.

Blackburn-sjef Steve Kean har advart Alex Ferguson mot å prøve å hente midtstopperen Grant Hanley. 20-åringen har vært imponerende for Blackburn i år, og storspilte da Blackburn tapte 0-2 for Manchester United på mandag.

Real Madrid trenger en back, og nå skal José Mourinho være ute etter Tottenhams Kyle Walker eller Liverpools Glen Johnson. Real Madrid skal være villige til å by opp mot 16 millioner pund for én av spillerne.

Manchester City-spiss Mario Balotelli koblet nå til AC Milan. Spissen skaper stadig hodebry for City-sjef Roberto Mancini, og Milan håper det kan lette forhandlingene om det kontroversielle supertalentet.

West Bromwich-keeper Ben Foster har bedt klubben om å sørge for at låneoppholdet fra Birmingham blir permanent. Foster trives under Roy Hodgsons ledelse, og ønsker å bli værende.

Nicklas Bendtner ønsker å vente til etter sommerens EM-sluttspill med å ta en avgjørelse om fremtiden. 24-åringen er for tiden på lån fra Arsenal til Sunderland, og trolig vil Arsenal være villige til å selge ham når sommerens overgangsvindu åpner.

Arsenal forbereder nå et bud på Fulhams Clint Dempsey. 29-åringen skal være tilgjengelig for rundt 10 millioner pund, og har vært i strålende form for Fulham denne sesongen.

Aston Villa skal forsterke stallen, og nå jakter de den tidligere Heart-keeperen Marian Kello. Slovaken har nylig brutt kontrakten med den skotske klubben.

Og til slutt:

Sao Paulo-stjernen Lucas Moura skal være i samtaler med både Chelsea og Manchester United om en overgang, ifølge hans egen agent. 19-åringen har allerede spilt 11 landskamper for Brasil, og er regnet som et av de heteste talentene i verden.

God helg!

På jobb, skole, ferie eller date? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.