RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
På bildet ser du en spiller som kobles til Manchester United.

Det er ingen hemmelighet at Manchester United-manager Sir Alex Ferguson ønsker seg en offensiv midtbanemann inn i troppen og allerede til sommeren kan det skje noe. Paul Scholes har fylt rollen ypperlig siden han kom tilbake i vinter, men det er tross alt grenser for hvor lenge håret til 37-åringen forblir rødt. Erstatteren kan Ferguson kanskje finne i Spania.

Rykter skal nemlig ha det til at Real Madrids Mesut Özil står høyt på ønskelisten til den kjevesterke skotten. 23-åringen blir imidlertid ikke lett å lokke bort fra den spanske hovedstaden.

United skal også ha festet øynene på angrepsspilleren Luis Muriel. 21-åringen har imidlertid fått beskjed om at han ikke får dra fra Udinese. Arsenal har også fulgt spilleren en stund.

Siste United-rykte er at Dimitar Berbatov trolig forlater klubben i sommer. Det er direktør David Gill som går langt i å antyde dette, ifølge Daily Express.

Vi har allerede nevnt Scholes, men rødtoppen er ikke den eneste veteranen i United. Ryan Giggs begynner også å dra på årene, men ifølge Gary Neville kan waliseren holde koken til han blir hele 42 år gammel. Skulle den godeste Giggs faktisk holde ut så lenge ville det vel ikke vært noen tvil om at han går inn i historien som Premier Leagues beste spiller, mener Neville.

Didier Drogba har vært sentral for Chelsea denne våren, men ivorianeren kan være inne i sin siste sesong i London. Daily Mail hevder å vite at den sterke, men dog så ustødige spissen, skal være nær en avtale med den kinesiske klubben Shanghai Shenua. Klubben har fra før Nicolas Anelka i troppen. Franskmannen er til alt overmål spillende manager i klubben.

En annen avis mener å vite at også Frank Lampard kommer til å forlate Chelsea til sommeren. Det til tross for at han nylig sa han ville avslutte karrieren hos den blå londonklubben.

Vi gir oss ikke med Chelsea-ryktene helt. Også José Bosingwa er i vinden. Backen skal følges av Inter, men portugiserens skyhøye lønnskrav kan gjøre en overgang til Italia vanskelig. Vi tar også med at Juventus skal være på jakt etter duoen Raul Meireles og Salomon Kalou.

Aston Villa nå. Birmingham-klubben skal angivelig være villige til å slippe Gabriel Agbonlahor, om budet er bra nok. 12,5 millioner pund fra Sunderland kan være det de ønsker seg.

Arsenal går nok en spennende sommer i møte og fansen håper som vanlig på et par solide forsterkninger. Kanskje er Mapou Yanga-Mbiwa mannen som får folk til å klinke hæla i taket og tennene i tapeten der borte i Nord-London. 22-åringen er i hvert fall anvendelig og allerede kaptein for Montpellier. Det er klubben som leder franske Ligue 1, om du ikke visste det.

Victor Moses har lenge vært en omtalt herre på balløya og nå skal spissen nekte å skrive ny kontrakt med Wigan. Både Liverpool og Tottenham skal ha fått med seg dette og sikler.

Robert Huth er en annen spiller som om ikke så altfor lenge kan stå uten kontrakt. Sympatiske Tony Pulis skal derfor være helt på tuppa etter å få tyskeren til å signere en ny avtale.

Og til slutt litt Adam Johnson-nytt. Vingen skal ha fått beskjed om at han må endre livsstil om han ønsker å fortsette i Manchester City. Den tidligere Middlesbrough-mannen har levd i skyggen og på benken denne sesongen. Hva som legges i å endre livsstil vites ikke, men så lenge Roberto Mancini er manager hjelper det nok mye å anskaffe seg et skjerf ... kanskje.

God helg!

skole, ferie eller date? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Mail, Daily Express, Metro, talkSPORT, Daily Mirror.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere