*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Manu Fernandez / AP

Sjekk hvorfor Manchester United, Arsenal og Tottenham gnir seg i hendene.

Schalkes manager Horst Heldt har bekreftet at den målfarlige spissen Klaas-Jan Huntelaar har en utkjøpsklausul som gjør at interesserte klubber ikke trenger å betale mer enn 17 millioner pund for ham, opplyser Talksport. Dette har angivelig Manchester United, Arsenal og Tottenham fått med seg.

Det høres med andre ord ut som om nederlenderen kan velge og vrake blant Premier Leagues beste klubber. Mangelen på spilletid i Real Madrid og på landslaget bidrar kanskje til at han vil vektlegge dette aspektet ved et eventuelt klubbvalg.

Talksport har også fått med seg at Björn Bergmann Sigurdarson er «mentalt ødelagt», men ikke at han er solgt til Wolves. Den engelske radiokanalen melder at han er ønsket av både Everton og Wolves. Les mer om islendingens overgang fra Lillestrøm her.

Like sikkert som at russeren Alan Dzagojev har vist seg målfarlig i EM, er det at han da blir koblet til Premier League-klubber. Arsenal skal være interessert, melder Daily Mail, noe som for oss høres helt naturlig ut med tanke på hvilken enorm suksess russiske Andrej Arsjavin har vært i londonklubben (hvis du er skoleelev og læreren ber deg komme med et eksempel på ironi, kan du låne den forrige setningen).

Avisen skriver for øvrig at 21-åringen vil koste rundt 13 millioner pund og at kontrakten hans med CSKA Moskva går ut i desember.

Etter at Gareth Bales agent uttalte at «det er et problem» at klienten hans ikke får spille i Champions League kommende sesong, kobles naturligvis waliseren til større klubber enn Tottenham. Metro mener at Bale kan komme til å forlate klubben i sommer. Agenten uttaler samtidig at han tror Bale blir for dyr for Barcelona. Metro nevner ikke flere klubber, men dette tilsier jo at det ikke kan være mange aktuelle.

Daily Mirror skriver fredag at Manchester City vil selge Carlos Tevez, Edin Dzeko, Emmanuel Adebayor og Roque Santa Cruz for å finansiere et kjøp av Robin van Persie fra Arsenal. Vi ønsker City lykke til med å finne klubber som kan gi disse stjernene høye nok lønninger til å lokke dem vekk fra Etihad Stadium.

Like sikkert som at managere i Premier League sparkes, er det at Andre Villas-Boas blir koblet til ledige jobber der så lenge han er arbeidsledig. Nå er det Tottenham som skal være interesserte i å snakke med portugiseren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.