*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

TIL LIVERPOOL? Radamel Falcao kobles til Manchester Uniteds rivaler. Foto: Oli Scarff (Afp)

Liverpool kobles til en spiller fra rivalene i Manchester.

17.04.15 08:33

Vi går rett på sak med noen ferske rykter i dag:

Liverpool rapporteres å være ute etter Radamel Falcao fra Manchester United. For å finansiere det, må klubben trolig kvitte seg med Mario Balotelli (Daily Star).

Liverpool skal også jobbe med mulighetene for å hente Chelsea-spiller Oscar fra Stamford Bridge. Brasilianeren virker ikke å være like inne i varmen hos Jose Mourinho som tidligere (Daily Mail).

Manchester United kommer neppe til å ha et rolig overgangsvindu. Nå hevdes det at rødtrøyene skal sprenge banken for å sikre Porto-spiss Jackson Martinez (Daily Star).

En annen stjerne som kobles til Manchester United er İlkay Gündoğan. Tyrkeren skal være ønsket på Old Trafford til sommeren, men rapportene sier at han heller foretrekker å bli Manchester City-spiller. (BILD)

Manchester Citys Yaya Toure har ikke hatt sin beste sesong, og kan nå være på vei vekk fra Etihad. Rapportene sier at Touré ikke har det travelt, og vil vente til det rette tilbudet dukker opp (Daily Mail).

PSV Eindhoven-stjernen Georginio Wijnaldum kan være på vei til Manchester United. 24-åringen har nylig avslørt at han drømmer om å jobbe med Louis van Gaal igjen (Manchester Evening News).

Manchester United skal også ha meldt sin interesse for Roma-spiller Miralem Pjanic. Det er ventet at 25-åringen holder samtaler med den italienske klubben om fremtiden allerede til uken (Metro).

Arsenal jakter forsterkninger fremover på banen, og nå skal Pierre-Emerick Aubameyang fra Borussia Dortmund være blant de aktuelle spillerne. Aubameyang blir neppe mindre tilgjengelig av at Jurgen Klopp forlater klubben (SkySports)

Tidligere Aston Villa-sjef Paul Lambert skal faktisk være blant kandidatene til å ta over for Klopp i Dortmund. Lambert har lagt bak seg en karriere som spiller i den tyske storklubben.(Birmingham Mail)

Og til slutt:

Newcastle United-eier Mike Ashley skal være ute etter å forsterke stallen før neste sesong, og Queens Park Rangers-spiss Charlie Austin skal stå høyt på ønskelista. Ashley skal være av den tro at en signering av Austin vil påvirke Derby-sjef Steve McClaren til å overta som klubbens nye manager (Daily Mirror).


P.S: Her kan du kikke på Nettavisens ferske fotballmagasin:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=WICEmG9gvSkZk2-3Bvn_7SiG9peODJoKq5TjNBApvb7cmkCPK74RvThh4po8mAyZDNpf-31mf_o2Dp_NW4MZb07qr8jQA2dtYG4sN6dOwGJxIRNL-bEI2jWeokEIhERT6BQFqYo0o8Y&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.