RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

KOBLES BORT: Barcelona skal angivelig ønske seg Aaron Ramsey.
KOBLES BORT: Barcelona skal angivelig ønske seg Aaron Ramsey. Foto: Lynne Cameron (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Superklubb vil kapre Arsenal-stjerne,.

Barcelona har som kjent ikke lov til å kjøpe spillere, men likevel kobles klubben med nye signeringer. Nå skriver londonavisen The Sun at katalanerne skal være interessert i å hente Arsenals Aaron Ramsey. 24-åringen skal være verdsatt til over 50 millioner pund.

Tyske Bastian Schweinsteiger sliter med å komme til enighet med Bayern München om en ny kontrakt og dette ønsker Manchester United å utnytte. Klubben ønsker å gjøre et framstøt mot 30-åringen.

Juventus har hatt en svært god sesong og nå ønsker Champions League-finalisten å bli enda bedre. Klubben håper at Tottenhams Erik Lamela kan finne tilbake til gamle takter om at returnerer til italiensk fotball.

Liverpool er villig til å selge Lucas Leiva i sommer, men bare for riktig pris. Inter skal være interessert. De røde fra Merseyside har nemlig planer om å hente inn James Milner og vil frigjøre plass i troppen.

Dani Alves er etter alle solemerker ferdig i Barcelona etter sesongen og flere Premier League-klubber snuser nå på 32-åringen fra Brasil.

Robert Huth nærmer seg stadig en permanent overgang til Leicester. Tyskeren har vært på lån i klubben tidligere. Stoke bekreftet nylig signeringen av Philipp Wollscheid på en tre årskontrakt og dermed er det store sjanser for at Huth ikke lenger trengs på Britannia.

West Ham kan få ny manager i sommer, til tross for hederlig innsats under Sam Allardyce i deler av denne sesongen. Tidligere West Ham-stopper Slaven Bilic er favoritt til å overta jobben.

Dick Advocaat skal ha fått tilbud om Sunderland-jobben permanent.

Arsenal skal ha åpnet forhandlinger med Chelsea for å kapre keeper Petr Cech. Tsjekkeren har blitt henvist til benken denne sesongen.

Det samme Arsenal skal også håpe å sikre seg den unge duoen Yassin Fortune (16) og Reine Adelaide (17) for fire millioner euro fra Lens.

BBC melder at Raheem Sterling har fått klar beskjed av sine rådgiver om at han bør dra til en større klubb. Det er for tiden full krig mellom Sterlings agent, Aidy Ward, og Liverpool. Agenten skal ha uttalt at hans klient ikke vil skrive på en ny kontrakt med den røde klubben. Liverpool på sin side skal ha avlyst et planlagt møte mellom partene fredag.

Kilder: BBC, Daily Mirror, Sun, Times, Telegraph, Daily Mail, Sport, Daily Express, Guardian.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere