Fredagens Premier League-rykter

TIL ARSENAL? Porto-spiss Jackson Martinez.

TIL ARSENAL? Porto-spiss Jackson Martinez. Foto: Francisco Leong (Afp / NTB scanpix)

Er han Arsenals drømmespiss?

29.05.15 12:24

Arsenal jakter angivelig en ny spiss og nå meldes det at goalgetteren Jackson Martinez er nær en overgang til londonklubben. Arsène Wenger skal være villig til å bruke 24,7 millioner pund på måljegeren.

Manchester United på sin side skal være favoritter til å sikre seg Europa League-helt Carlos Bacca fra Sevilla. Spissen har vært i super form for den spanske klubben og prislappen skal være på 21,3 millioner pund.

Manchester City vil gjerne beholde James Milner og vil gi 29-åringen en ny kontrakt verdt 165.000 pund i uka. Både Liverpool og Arsenal har hatt følere ute på Milner, som kan stå uten kontrakt til sommeren.

Liverpool ser ut til å ha gitt opp interessen for Fiorentina-keeper Norberto Neto. Burvokteren har i lengre tid blitt koblet med den røde klubben.

David Moyes skal ha takket nei til jobben som Sunderland-sjef. Real Madrids Paul Clement blir nå koblet med den ledige jobben.

Litt mer Arsenal. Londonklubben vurderer å bruke såpass mye som 15 millioner pund på den nå 32 år gamle keeperen Fernando Muslera, melder Talksport. Muslera spiller til daglig i tyrkiske Galatasaray.

Danny Ings har tilbud fra både Tottenham og Liverpool. Nå er det opp til den ettertraktede spissen å ta et valg mellom de to klubbene.

Southampton skal være i samtaler med franske Lille om en overgang for midtbanemannen Idrissa Gueye. Prislapp? Sju millioner pund.

Everton er interessert i å hente Fulham-spiller Moussa Dembele til Goodison Park. 18-åringen må ikke forveksles med tidligere Fulham-spiller Moussa Dembele, som nå spiller sin ball i Tottenham.

West Ham skal ha frigitt flere spillere. Jussi Jääskeläinen, Carlton Cole, Guy Demel og Nene er de som ikke lenger har kontrakt med klubben.

Manchester United snuser på Wolfsburgs Ricard Rodriguez, skriver Bild.

Ikke fullt så troverdige Metro hevder at Arsenal vil bruke 60 millioner pund i sommer på Arturo Vidal, Petr Cech og Morgan Schneiderlin.

Samme avis mener å vite at Manchester United vil sikre seg Marco Reus fra Borussia Dortmund for rundt 50 millioner pund i sommer.

Kilder:BBC, Metro, Bild, Daily Mail, Daily Mirror, Daily Express, Manchester Evening News, Liverpool Echo, Talsport, Telegraph.

Glad i fotball? Sjekk Tippemagasinet:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=-aJqCSdCdc2rTw6aqWjpAKnulnz5py2L4MnRJyQ-bM_hyAwDpmMwkfGzGdAJxHeMxAvDqATGPqI0c1VKjdvASrsh1k58YSli0GXIbdyJjjTVYDVdLJikIpko250OLyR67EjjQMbIImw&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.