RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
IKKE BILLIG: Southampton vil ha kalde cash for Nathaniel Clyne.
IKKE BILLIG: Southampton vil ha kalde cash for Nathaniel Clyne. Foto: Nick Potts (Pa Photos / NTB scanpix)

Fredagens Premier League-rykter

Liverpool kan glemme å få profilen på billigsalg.

Det er igjen Paul Pogba som topper ryktebørsen. Den spretne franskmannen er ønsket av blant andre både PSG og Manchester City, Prislappen skal nå være 70 millioner pund. Juventus og Pogba selv har gjort det klart at Torino blir spillerens lekegrind, også neste sesong, men det bryr ryktemakerne seg lite om (Star).

Chelseas Petr Cech er nær en overgang til Arsenal. Det vil koste The Gunners 14 millioner pund, hevder beinharde Daily Star. Chelsea vil ha QPRs Robert Green som erstatter (Star).

Petr Cech skal allerede ha en avtale på plass med Arsenal og burvokteren skal ha fått forsikringer om at han vil være et førstevalg i mål hos londonklubben, melder Mirror (Mirror).

Liverpools Martin Skrtel har skrevet under en ny kontrakt med de røde. Det melder The Times. Betongblokken skal angivelig ha takket nei til et lukrativt tilbud fra Inter (The Times).

Liverpool er også i ferd med å sluttføre en avtale for unggutten Joe Gomez fra Charlton. Det er snakk om en avtale verdt tre millioner pund og spilleren, som er sammenlignet med Rio Ferdinand, skal gjennom legesjekk fredag. (Liverpool Echo).

Liverpool kan imidlertid glemme å få 24 år gamle Nathaniel Clyne på billigsalg. Mannen med ett år igjen av kontrakten er ikke til slags for under 15 millioner pund, hevder Telegraph. Southampton får alltid det de ønsker for spillere, så Liverpool må nok føye seg (Telegraph).

Axel Witsel, ja, han med håret, kobles nå med Chelsea. 26-åringen, som til daglig tjener til smør og brød i russiske Zenit St. Petersburg, er tiltenkt rollen som en erstatter for Jon Obi Mikel, skriver Express (Express).

Troy Deeney fra Watford er heit på markedet og både Swansea og Newcastle ønsker spilleren. De må imidlertid bla opp 15 millioner pund, for å få gehør i Watford, melder Daily Mail (Daily Mail).

Swansea er for øvrig nær ved å sluttføre en overgang for Franck Tabanou fra St. Etienne. Prislappen sies å være på 3,5 millioner pund, hevder South Wales Evening Post (South Wales Evening Post).

Manchester City-spiss Sergio Agüero sier han ønsker å bli værende i den lyseblå klubben og legger med det lokk på spekulasjoner om at han skal være på vei til Real Madrid, melder Mirror (Mirror).

Real Madrid er uansett mest interessert i å få kloa i Manchester Uniteds David De Gea. Keeperen er hypp på å flytte hjem og Madrid-klubben setter alle kluter inn for å få det til, skriver El Mundo (El Mundo).

Morgan Schneiderlin er en av overgangsvinduets mest omtalte spillere og både Arsenal og Manchester United vil ha sluggeren. Southampton vil likevel ha 24 millioner pund for stjernen, skryter The Mirror (Mirror).

Robin van Persie er ønsket av Galatasaray fra Tyrkia, skriver ESPN (ESPN).

Andreas Weimann, ofte koblet til større klubber enn Aston Villa, er klar for Derby. Avtalen strekker seg over fire år, skriver BBC (BBC).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere