RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter


SUPERLØNN: David De Gea skal være nær ny kontrakt.
SUPERLØNN: David De Gea skal være nær ny kontrakt. Foto: Jon Buckle (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
David De Gea fristes med superlønn.

Torsdag kveld kom nyheten om at David De Gea skal være i ferd med å signere en ny kontrakt med Manchester United. Ifølge The Mirror kan keeperen tjene småpene 200.000 pund i uka med ny avtale.

En som ikke tjener fett i United er Charlie Austin, selv om mange rykter ville ha det til at spissen var aktuell for storklubben i sommer. Da vinduet lukket var storscoreren imidlertid fortsatt QPR-spiller. Nå hevder spissen at det aldri var sannhet i de mange ryktene om en overgang.

Superstjernen Cristiano Ronaldo blir ofte koblet med en retur til Premier League, men få klubber er villig til å bla opp det portugiseren koster. En klubb som på papiret har denne type penger er franske PSG. Prislappen for Real Madrid-stjernen skal nemlig være 728 millioner pund.

En annen superstjerne som ble koblet med engelsk fotball i sommer er Neymar. Barcelona-helten skal angivelig ha vært misfornøyd med lønnen og katalanerne skal nå være villig til å tilby brassen en ny kontrakt.

West Bromwich Albion brukte mye penger i sommer og nå mener klubbdirektør Richard Garlick at klubben må se mot unge spillere i de lavere divisjoner. Direktøren mener WBA må rekruttere talentene så tidlig som mulig og gi dem sjansen til å tilpasse seg Premier League.

Rickie van Wolfswinkel ble aldri noen suksess i Norwich og nå håper spissen et lån i Real Betis kan få fart på karrieren igjen.

Watford-manager Quique Flores forteller at han sendte spissen Matej Vydra ut på lån fordi han ikke passet inn i klubbens spillestil.

Det var i grunn beholdningen på en ryktefattig fredag. Det er tydelig at helgens runde nå står i fokus på balløya. Tvi, tvi, alle sammen.

Kilder: BBC, Mirror, Cadena COPE, Talksport, Birmingham Mail, Norwich Evening News, Watford Observer.

Glad i fotball? Da bør du sjekke Tippemagasinet:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere