*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

SUPERLØNN: David De Gea skal være nær ny kontrakt. Foto: Jon Buckle (Pa Photos / NTB scanpix)

David De Gea fristes med superlønn.

11.09.15 11:00

Torsdag kveld kom nyheten om at David De Gea skal være i ferd med å signere en ny kontrakt med Manchester United. Ifølge The Mirror kan keeperen tjene småpene 200.000 pund i uka med ny avtale.

En som ikke tjener fett i United er Charlie Austin, selv om mange rykter ville ha det til at spissen var aktuell for storklubben i sommer. Da vinduet lukket var storscoreren imidlertid fortsatt QPR-spiller. Nå hevder spissen at det aldri var sannhet i de mange ryktene om en overgang.

Superstjernen Cristiano Ronaldo blir ofte koblet med en retur til Premier League, men få klubber er villig til å bla opp det portugiseren koster. En klubb som på papiret har denne type penger er franske PSG. Prislappen for Real Madrid-stjernen skal nemlig være 728 millioner pund.

En annen superstjerne som ble koblet med engelsk fotball i sommer er Neymar. Barcelona-helten skal angivelig ha vært misfornøyd med lønnen og katalanerne skal nå være villig til å tilby brassen en ny kontrakt.

West Bromwich Albion brukte mye penger i sommer og nå mener klubbdirektør Richard Garlick at klubben må se mot unge spillere i de lavere divisjoner. Direktøren mener WBA må rekruttere talentene så tidlig som mulig og gi dem sjansen til å tilpasse seg Premier League.

Rickie van Wolfswinkel ble aldri noen suksess i Norwich og nå håper spissen et lån i Real Betis kan få fart på karrieren igjen.

Watford-manager Quique Flores forteller at han sendte spissen Matej Vydra ut på lån fordi han ikke passet inn i klubbens spillestil.

Det var i grunn beholdningen på en ryktefattig fredag. Det er tydelig at helgens runde nå står i fokus på balløya. Tvi, tvi, alle sammen.

Kilder: BBC, Mirror, Cadena COPE, Talksport, Birmingham Mail, Norwich Evening News, Watford Observer.

Glad i fotball? Da bør du sjekke Tippemagasinet:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=G0Nro7y0MZ_JxSMItUB8OQi4zvIyQe4pwilvsySzl3l-tcuBEUEcKObbcJYG2hG7NboVZD_rPU7CnxJchy2W4ypJCHqtBxKE&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.