*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

SKAL INGEN STEDER: Mario Götze er ikke gira på Arsenal. Foto: Ian Macnicolian Macnicol (Afp / NTB scanpix)

Tysk stjerne kobles med Premier League.

09.10.15 06:43

Tyske Jürgen Klopp ble torsdag klar som ny manager i Liverpool. En av tyskerens stjerneelever fra tiden i Borussia Dortmund er Mario Götze og han blir stadig koblet med en overgang til Premier League, dog ikke de røde fra Beatles-byen. Ifølge Daily Star er Arsenal interessert i 23-åringen, men Götze selv er ikke gira på en overgang nå.

Dette ryktet er ikke direkte koblet med Premier League, men det er likevel så herlig at det må nevnes. Tidligere Liverpool-spiller Dirk Kuyt blir nå ifølge Metro satt i forbindelse med Barcelona. Her er det faktisk lov å bruke ordet sjokkovergang og dobbeltsjekke at det ikke er 1. april.

Sadio Mane er en av Premier League mest spennende spillere og 23-åringen er svært ønsket hos Manchester United, ifølge Metro. United skal angivelig ha forsøkt å hente spilleren i sommer, uten hell, men manager Louis van Gaal vil gjøre et nytt forsøk etter at julestria er over.

Det er ikke fult så gode nyheter for van Gaal og hans muntre menn at Bastian Schweinsteiger ifølge Daily Express er skadet og tvilsom til det kommende møtet med Everton i Premier League etter landslagspausen.

Sunderlands managerjakt er balløyas store snakkis om dagen og nå ser det ut til at Big Sam Allardyce kan lande jobben, melder Daily Mirror.

Liverpool-manager Jürgen Klopp skal ha undertegnet en kontrakt verdt sju millioner pund i året, ifølge Mirror, noe som vil gjøre ham til Premier Leagues tredje best betalte manager.

Tottenhams jakt på belgiske Laurent Deipotre har vært ukas følgetogn og ryktet har dukket opp både onsdag, torsdag og fredag. Denne gang er det belgiske Het Laaste Niuews som melder om interessen for spissen.

Ifølge ryktespalten til The Guardian så skal Manchester City ha Liverpools Philippe Coutinho på radaren. Den lyseblå klubben ser på brassen som en fin arvtager til David Silva, står det å lese.

Newcastles Moussa Sissoko er en kjent mann for alle som leser rykter og nå sies det at AC Milan vil ha midtbanemannen i januar. Det er nettstedet Calciomercato som mener Milan vil betale 18 millioner euro for Sissoko.

Til slutt tar vi med at Manchester United-spiss James Wilson er aktuell for et utlån til Ronny Deilas Celtic, skriver The Guardian.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag