RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter


SKAL HANDLE? Manchester United-manager Louis van Gaal kobles til en overgang for Aymeric Laporte.
SKAL HANDLE? Manchester United-manager Louis van Gaal kobles til en overgang for Aymeric Laporte. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Storklubbene skal på shopping.

Athletic Bilbao skal ha ifølge El Correo ha gitt klar beskjed om at både Manchester United og Chelsea må bla opp minst 35 millioner pund om de ønsker å kjøpe forsvarsspiller Aymeric Laporte. 21-åringen fremholdes som en fremtidig stjernespiller.

I Chelsea kan stjernene gå andre veien, for ryktene om Eden Hazard-exit blir stadig flere. Nå skriver vanligvis troverdige The Independent at belgieren ønsker å spille for Real Madrid. Det skjer bare dager etter at franske L'Equipe rapporterte at Hazard hadde fortalt lagkameratene i Chelsea om sitt ønske om å komme seg vekk. Dramatiske nyheter for Chelsea-fansen!

Samtidig som Hazard ryktes bort, kobles Chelsea igjen til Everton-forsvarer John Stones. 21-åringen var høyt på ønskelista i sommervinduet, og nå vil trolig Chelsea legge inn et nytt bud på den storvokste midtstopperen når vinduet åpner i januar, skriver The Mirror.

Men Express hevder at Everton ikke kommer til å høre snakk om forhandlinger om Stones, og vil avvise alle fremstøt. Stones har 3,5 år igjen av kontrakten med blåtrøyene.

En annen unggutt som imponerer er Portos 18 år gamle Ruben Neves. Midtbanespilleren skal stå på blokka til flere av de største klubbene i Europa, blant andre Liverpool, men den portugisiske klubben rykker nå ut og avviser at han er til salgs, skriver Daily Mail.

Liverpool-sjef Jurgen Klopp har uttalt at han ikke kommer til å hente spillere fra Dortmund, men nå kobles han likevel til Nuri Sahin. 27-åringen har tidligere spilt for Liverpool, da han var på lån fra Real Madrid i 2012, og skal altså være ønsket av Klopp, skriver Calciomercato.

Og til slutt runder vi av med et rykte om Radamel Falcao:

Nå skriver The Mirror at Fiorentina skal være interessert i å hente Chelsea-spissen. Han har ikke funnet godformen i Premier League, og kan nå være på vei vekk fra engelsk fotball.

God helg!

P.S: Her kan du se en ny episode av Tippemagasinet, med ferske fotballreportasjer og oddstips. Tina Wulf er programleder:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere