*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

POPULÆR: Flere klubber jakter angivelig Romelu Lukaku. Foto: Jon Super (Ap / NTB scanpix)

Hører vi 587 millioner kroner, spør Everton.

06.11.15 10:44

Evertons Romelu Lukaku skal stå på ønskelisten til Paris Saint-Germain og Juventus, men de blå fra Liverpool vil ikke selge sin stjernespiss billig. Daily Mail hevder at Everton forlanger 45 millioner pund for spissen. Det tilsvarer rundt 587 millioner norske kroner.

Newcastle håper å utnytte det at Andros Townsend ikke er fornøyd med tilværelsen i Tottenham. Lynvingen skal angivelig ha kommet på kant med én i trenerteamet. The Mirror skriver at Newcastle-manager Steven McClaren ser for seg at Townsend kan passe inn på Tyneside.

Ryad Mahrez har vært en sensasjon i Premier League denne sesongen og flere klubber har meldt sin interesse. Nå sier imidlertid Leicester-manager Claudio Ranieri at profilen fortsatt kan ta flere steg i sin nåværende klubb, før han trenger et klubbytte, ifølge The Star.

Liverpool har en hel arme ute på lån denne sesongen, men nå vil Jürgen Klopp ha dem tilbake på Melwood. Tyskeren kan hente hjem så mange som 17 lånspillere, skriver Coventry Telegraph fredag.

Den spennende italienske forsvareren Davide Rugani skal være tilgjengelig på lån i januar og Arsenal er fristet, skriver Talksport.

Emmanuel Adebayor kobles med en overgang til Watford og manager Quique Flores vil ikke utelukke dette, rapporterer The Guardian.

Tottenham og West Ham skal begge angivelig følge situasjonen til Keisuke Honda i AC Milan, men ifølge Gazzetta dello Sport så er ikke den italienske klubben interessert i å selge japaneren midt i sesongen.

Southampton skal etter sigende ha hatt følere ute etter Portos Juan Quintero, men manager Ronald Koeman avviser dette. Prislappen på den spennende spilleren er 16 millioner pund, melder Sky Sports.

Se en ny episode av Tippemagasinet:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=326mk6lGADSPjeZrN8itmHv4QHXK9wVBliUz96CVmE-i6QditACXzs_8P3CLCzM-JRnSbhjXwFgrFJVN4kgXJODKwOJ30PHb&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.