Fredagens Premier League-rykter

TIL LIVERPOOL? Neven Subotic kobles med Liverpool.

TIL LIVERPOOL? Neven Subotic kobles med Liverpool. Foto: (Getty Images)

Stopperkjempe på vei til Premier League.

Den tyske avisen Bild melder at Liverpool ønsker Neven Subotic fra Borussia Dortmund. Serberen har tidligere gjort en god jobb under Jürgen Klopps ledelse og Subotic skal være gira på å spille under tyskeren igjen. Etter at Thomas Touchel overtok etter Klopp i Dortmund har det blitt lite spilletid på mannen som fortsatt bare er 26 år gammel.

Southamptons Saido Mané er en av Fotball-Europas mest ettertraktede spillere om dagen og 23-åringen har flere ganger blitt koblet med Manchester United. Nå skal også Bayern München ha kastet seg inn i kampen om spilleren, melder tabloiden Daily Mail.

Skal vi tro Daily Express er Manchester United i gang med jakten på Louis van Gaals etterfølger. Avisen hevder at tidligere Chelsea-manager Carlo Ancelotti skal stå høyt på ønskelisten til de røde.

Juventus-trener Massimiliano Allegri har også blitt koblet med United-jobben, men italieneren avviser disse spekulasjonene, ifølge Guardian.

Dårlig nyheter for Arsenal. Stjernespiller Santi Cazorla ser ut til å bli ute i hele fire måneder med skade, skriver Daily Mail fredag.

The Telegraph skriver om midtbanekrise for Arsenal, men at et kjøp av William Carvalho fra Sporting i januar kan løse denne floken.

Newcastles Steve McClaren, som er hovedtrener og ikke manager i Newcastle, har to kamper til å redde jobben, melder Mirror. Uheldigvis for McClaren møter han Liverpool og Tottenham i de neste kampene.

Mauricio Pochettino vil ikke avvise at Tottenham kommer til å hente spissen Saido Berahino i januar, ifølge Daily Express. Spurs jaktet den omstridte spissen også i sommer, men kom da ikke til enighet med WBA.

Tidligere midtbaneslugger Paul Ince mener at verken Ander Herrera eller Marouane Fellaini passer inn i Manchester United. Ince mener begge burde bli vist porten, ifølge Manchester Evening News.

Stortalentet Matty Foulds har valgt Everton og 17-åringen trener allerede med klubben, selv om overgangen først blir offisiell i januar, melder Liverpool Echo. Foulds kommer fra Bury og er forsvarsspiller.

Her er et rykte du helt sikker har hørt før. Manchester United skal følge med på situasjonen til Benficas Nicolas Gaitan og vurderer et bud i januar, melder Daily Express. Gaitan har blitt koblet med United en rekke ganger tidligere, men enn så lenge spiller han fortsatt i Portugal.

Vi avslutter rykterunden med at flere klubber i The Championship ønsker seg Manchester Uniteds Paddy McNair på lån, ifølge The Sun. Klubbene det er snakk om er: Blackburn, Wolves og Burnley.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.