RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FORLATER ARSENAL? Mesut Özil og Arsene Wenger kan snart skille lag, skal vi tro ryktene.
FORLATER ARSENAL? Mesut Özil og Arsene Wenger kan snart skille lag, skal vi tro ryktene. Foto: Matthew Impey/rex/shutterstock (Shutterstock)

Fredagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Det kan gå mot et interessant januarvindu.

Vi starter i London, der The Mirror hevder å vite at Arsenals tyske stjernespiller Mesut Özil har gitt beskjed til sine lagkamerater at han kommer til å signere for Manchester United i januar. Kontrakten hans med Arsenal går ut til sommeren, og 29-åringen skal ha bestemt seg for at han ønsker å jobbe under José Mourinho.

Manchester United skal også være i ferd med å forlenge kontraktene til Ander Herrera og Marouane Fellaini, melder Telegraph.

Skal vi tro Diario Gol angrer Real Madrid nå på at de ikke solgte Gareth Bale til Manchester United i sommer. Waliserens verdi synker stadig etter flere skadeproblemer og dårlige prestasjoner.

Ifølge Mundo Deportivo skal Barcelona være interessert i å hente Anthony Martial fra Manchester United. Katalanerne speidet på franskmannen under møtet med Benfica i Champions League onsdag kveld, og skal være lystne på en overgang. Martial har scoret fem mål på 11 kamper i ligaen denne sesongen og ble kåret til månedens spiller i september.

Tidligere Chelsea-stjerne Ramires, som nå spiller i kinesiske Jiangsu Suning, ventes å skrive under på en låneavtale med Inter Milan i januar. 30-åringen vil tilbake til Europa og spille fotball, skriver Gazetta dello Sport.

Liverpool kommer til å avslå alle bud på James Milner i januar, skriver The Telegraph. 31-åringen skal fortsatt ha en rolle å spille under manager Jurgen Klopp.

Manchester United og Arsenal skal begge være interessert i tyske Marco Reus, men Borussia Dortmund skal ikke ha et ønske om å selge midtbanespiller, skriver Daily Star.

Athletic Bilbao-forsvarer Aymeric Laporte skal ifølge Talksport ha uttalt at han avslo tilbud fra både Manchester City og Chelsea i sommer fordi han er lykkelig i den spanske klubben.

Og til slutt:

Antonio Conte er under press etter en skuffende start på sesongen. Nå hevder The Times at flere av Chelseas stjernespillere skal være misfornøyd med hvordan ting blir gjort under Contes regime. Det kan bety trøbbel for de regjerende mesterne. Conte selv har tidligere uttalt at han savner hjemlandet Italia.

God helg!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere