Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Går det mot en avgjørelse for denne superspissen?

Det nærmer seg helg, her er overgangsryktene vi fant fredag:

Paris Saint-Germain og Manchester City skal begge være interesserte i Robin van Persie, men fortsatt er nederlenderen usikker på hvor fremtiden ligger. Det ryktes både om ny kontrakt, avslåtte kontrakter og bud. Så får vi se hva som skjer.

Liverpool-forsvarer MartinSkrtel har gått ut og avvist ryktene om at han er på vei til Manchester City. Brendan Rodgers-prosjektet skal være grunnen til at Skrtel nå ønsker å fortsette i den røde drakta.

Liverpool ønsker heller å hente spillere enn å kvitte seg med noen. Nå skal de være i drakamp med Juventus om Bologna-talentet Gaston Ramirez. 21-åringen har vært ettertraktet lenge.

Samtidig har Liverpool bestemt seg for å satse på Wigan-spiss Victor Moses, hvis Gylfi Sigurdsson velger Tottenham.

Tottenham skal på sin side være ute etter Nuri Sahin, som de siste dagene er koblet til en pakkeløsning i Real Madrids jakt på Luka Modric. Sahin skal ikke være veldig interessert i et klubbskifte, så der står saken.

West Ham vil styrke stallen etter opprykket, og skal nå prøve seg på William Gallas. 34-åringen er tilgjengelig på free transfer.

Chelsea er også på spillerjakt. Nå skal de nærme seg en avtale med Porto-back Alvaro Pereira. Det er høyrebacken Roberte Di Matteo helst ønsker å forsterke, og Pereira kan bli løsningen.

Newcastle fortsetter jakten på det franske stjerneskuddet Mathieu Debuchy, og skal nå ha kommet med et bud på seks millioner pund.

Samtidig skal de være ute etter 19 år gamle Curtis Good fra Melbourne Heart.

Arsenal og Tottenham kjemper om det meste, nå også om de samme spillerne. 27 år gamle Samir Handanovic skal nå være ønsket av begge londonklubbene, skal man tro Udineses tekniske sjef Andrea Carnevale.

Og så til noen mindre sannsynlige ryker:

De kinesiske mesterne Guangzhou Evergrande skal forberede et bud på Kaka og Wayne Rooney. Morna, sier vi.

Og til slutt:

Ståle Solbakkens Wolverhampton ønsker å låne Stefan Savic fra Manchester City.

Ha en fin helg!

Kilder: BBC, Sportinglife, The Sun, Daily Mirror, Daily Mail, Metro , talkSPORT.

Skole, ferie eller date? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett