*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Liverpool ønsker Barcelona-spiller.

28.09.12 08:29

Newcastle har havnet i drakamp med Lazio og Napoli om CSKA Moskvas Seydou Doumbia. 24-åringen, som er verdsatt til 16 millioner pund, er også koblet til Arsenal. Spissen har etablert seg på det ivorianske landslaget og regnes som en av landets beste spillere.

Ifølge den spanske avisen Punto Pelota skal Liverpool fortsatt være på jakt etter Barcelona-spiller David Villa. Brendan Rodgers skal ha fått garantier for at klubben vil bruke penger på Villa i januar, dersom han er tilgjengelig for salg.

Manchester City-spiller AbdisalamIbrahim er for tiden på lån i Strømsgodset. Torsdag ble han koblet til Norwich, Southampton, Wigan og Reading. Det liker 21-åringen å høre. Til Nettavisen sier han følgende om ryktene:

- Det er deilig å høre. Drømmen er jo selvfølgelig å spille i Premier League, og det er jo bare store klubber som spiller der, sier Strømsgodset-mannen.

Arsenal har lenge vært interessert i Inter Milans midtbanespiller Ricky Alvarez. Nå tyder mye på at klubben kommer til å gjøre et fremstøt på 24-åringen i januar. Argentineren hadde en blandet sesong i fjor, og noterte seg for to mål og fem målgivende pasninger.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Reuters/Scanpix

Arsenal kan samtidig få kamp om Montpellier-spiller Mapou Yanga-Mbiwa. Barcelona skal nå være ute etter franskmannen.

Zenit St Petersburg-sjef Luciano Spalletti har fortalt urokråkene Igor Denisov and Alexander Kerzjakov at de må be om unnskylding for oppførselen sin før de slipper tilbake på laget. De to spillerne har nylig kritisert klubbstyret offentlig. Enden på visa kan bli salg, og Manchester United, Manchester City og Arsenal skal alle være interesserte i de to spillerne.

Manchester United skal samtidig være ute etter Juventus-spiller Arturo Vidal. 25-åringen har vært god for Juventus etter overgangen fra Bayer Leverkusen, og kan være løsningen på Uniteds midtbaneproblem.

Den tidligere QPR-spilleren Akos Buzsaky trener nå med Portsmouth, men har flere tilbud ifølge agenten.

LES OGSÅ:Nettavisen lanserer gratis Premier League-app

Ha en fin dag!

Kilder: BBC, Sky Sports, Independent, Talksport, Footylatest, Daily Mail, Daily Mirror, Punto Pelota

Skole, ferie, jobb eller date? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.