*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images/All over Press

Dette stortalentet kan havne i Manchester.

I Italia er Mattia Perin meget høyt ansett og kan meget vel bli Gianluigi Buffons arvtaker på det italienske landslaget. Manchester City-manager Roberto Mancini har fremdeles god oversikt over det som rører seg i hjemlandet og vurderer å hente 19-åringen for å gi Joe Hart tøffere konkurranse. Den italienske U21-landslagskeeperen er denne sesongen lånt ut fra Genoa til Pescara.
(Talksport)

Også i den røde delen av Manchester kan det bli aktuelt å se sørover for å hente nye forsterkninger. Sir Alex Ferguson ser på muligheten for å tilby Javier Hernandez, som har fått begrenset med spilletid etter Robin van Persies ankomst på Old Trafford, for å sikre seg en av Real Madrids forsvarsspillere. Raul Albiol, Raphael Varane og Sergio Ramos skal være aktuelle. Kaká skal også fremdeles høyt på Fergusons ønskeliste.
(Daily Star)

West Bromwich og Jonas Olsson har hatt en god start på årets Premier League-sesong. Nå håper Steve Clarke at svensken vil gjøre helomvending og signere en ny kontrakt, noen måneder etter at manageren fryktet at han ville miste sin midtstopper til Tottenham.
(ESPN)

James McFadden har vært klubbløs etter at han ble frigitt av Everton etter slutten av forrige sesong. Nå kan angrepsspilleren være nær ved å få seg ny arbeidsgiver. Skotten har vært på prøvespill i Sunderland den siste tiden, og Martin O'Neil tror McFadden kan bli en viktig bidragsyter i laget dersom han kommer i god nok form.
(The Independent)

Arsenals midtbanetalent Chuks Aneke har forlenget sitt låneopphold i Crewe Alexandra med enda en måned. Den engelske U19-landslagsspilleren har spilt i Arsenal siden han var sju år.
(Daily Star)

Juventus' midtbanestjerne Arturo Vidal har imponert etter overgangen fra tyske Bayer Leverkusen i fjor sommer. Nå har både Manchester United og Manchester City fått øynene opp for chileneren. Juventus straffeeksekutør har fire år igjen av kontrakten med Juventus og er verdsatt til 220 millioner kroner.
(Talksport)

Arsenal fortsetter å satse på unge lovende spillere. Nå vurderer Arsene Wenger å hente den kroatiske høyrebacken Sime Vrsaljko fra Dinamo Zagreb. 20-åringen blir spådd en lysende framtid.
(BBC)

Vi kan også nevne at Everton-speidere følger den belgiske midtbanespilleren Vadis Odjidja-Ofoe. David Moyes kan bli fristet til å legge inn et bud på Club Brugge-spilleren i januar.
(Tribal Football)

Har du sjekket vår gratis-app?

Her er mer om Nettavisens Premier League-app, som er gratis og kan lastes ned ved å søke på «NA fotball» på appstore - eller:

Her finner du appen til Android-telefoner (Samsung, HTC etc)

Her finner du appen til iPhone (kan også brukes på iPad)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.