Fredagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Bacary Sagna kan bli nestemann på vei ut porten på Emirates.

09.11.12 10:53

Bacary Sagna har uttalt seg kritisk til at Arsenal stadig selger sine beste spillere. Nå kan han følge etter flere av sine gamle lagkamerater ut porten på Emirates. Inter føler seg sikre på at de sitter med gode forhandlingskort og håper å hente franskmannen til sommeren.
(Daily Mirror)

Victor Wanyama var en av Celtics store helter i kampen mot Barcelona denne uken. 21-åringen blir fulgt tett av flere Premier League-klubber og sir Alex Ferguson håper at han kan hente midtbanemannen til United for rundt 12 millioner pund i januar.
(Daily Mail)

Riechedly Bazoer er en av de største talentene i nederlandsk fotball og er ønsket av både Newcastle, Manchester City og Arsenal. 16-åringen ble tilbudt en ny treårskontrakt med PSV Eindhoven forrige uke, og sportsdirektør Marcel Brands håper han kan beholde stortalentet i mange år framover.
(Metro)

Den brasilianske backen Wallace er svært nær ved å signere for Chelsea, ifølge hans nåværende klubb Fluminense. Høyrebacken er 18 år og har flere landskamper for yngre landslag.
(Press Association)

Charlie Austin fortsetter å bøtte inn mål for Burnley og har nå påkalt seg interesse fra både Arsenal, Liverpool, Everton, Reading og Aston Villa. Spissen regnes ikke som noe teknisk vidunder, men avslutningsegenskapene er det ingenting å utsette på.
(Daily Mail)

Arsenal blir også koblet til Nederlands venstreback Jetro Willems. 18-åringen imponerte på et svakt Nederland-lag under EM og regnes som et av Europas største backtalenter.
(Caught Offside)

Chelsea står først i køen for å signere mannen som kalles «den nye Didier Drogba». Wilfried Bony er 23 år gammel og har scoret imponerende 20 mål på 36 kamper for Vitesse Arnheim.
(Metro)

Det har en stund vært kjent at Manchester United er interessert i Blackpools Tom Ince. Nå har Tottenham og Aston Villa kastet seg inn i kampen om Paul Ince sin sønn. 20-åringen er verdsatt til åtte millioner pund.
(The Sun)

Liverpool skal fremdeles være interessert i Porto-angriperen Jackson Martinez. Colombianeren er verdsatt til rundt 18,5 millioner pund.
(Talksport)

Samtidig blir Joe Cole koblet til en retur til Lille, men trener Rudi Garcia avviser at det er aktuelt å hente 31-åringen tilbake på grunn av lønnskravet hans.
(Talksport)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.