RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ap/Scanpix

Fredagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Bare én liten detalj gjør at denne mannen ikke er Premier League-spiller.

FØLG DE SISTE RYKTENE I VÅR LIVE-BLOGG!

Som et utall ryktebørser kunne melde i går, skal Sevilla-president José Maria de Nido ha tatt turen til England for å overtale et knippe klubber om at de bør kjøpe Alvaro Negredo.

Den spanske klubben er i store økonomiske problemer, og er avhengig av å selge spillere for å klare seg. Da passer det nok optimalt at Negredo ikke ønsker seg mer enn 700.000 kroner i uka de neste fire og et halvt årene hos sin potensielle nye arbeidsgiver.
(Daily Mail)

Oussama Assaidi har vært en ubetinget suksess på Anfield, etter at Brendan Rodgers hentet han i sommer. Den 24 år gamle vingen har faktisk imponert så mye i Liverpool-trøya, at både Ajax og Galatasaray nå ønsker å hente han på lån. Vi tror derimot det kan bli vanskelig å slå kloa i en av Brendan Rodgers aller viktigste spillere.
(talkSPORT)

Den beskjedne kattepusen temperamentsfulle bråkmakeren Mario Balotelli har igjen gjort seg bemerket med eksemplarisk oppførsel. Derfor kommer det som lyn fra klar himmel at Manchester City nå sies å ville sende italieneren tilbake til Italia og AC Milan. Eller ikke. Agent Mino Raiola sier uansett at en overgang i januarvinduet er uaktuelt, og Roberto Mancini kan dermed se frem mot flere hyggestunder på treningsfeltet.
(Mirror/ Sky Sports)

Get Adobe Flash player

Roman Abramovitsj går for å være Vest-Londons mest tålmodige skapning på to ben, og har derfor bestemt seg for å vente helt til sommeren før han ansetter Pep Guardiola som ny Chelsea-manager.
(Daily Express)

Wesley Sneijder har veldig lyst på en overgang til engelsk fotball. Han har også veldig lyst på to millioner kroner i ukelønn. Det er fortsatt usikkert om begge disse er mulig å få til på en gang.
(Daily Mail)

For Newcastle-fansens skyld skulle vi ønske at vi kunne avsluttet dagens ryktebørs med å fortelle at Fabricio Coloccini fortsatt stortrives i Nord-England, og at han har planer om å bli hos The Magpies resten av karrieren. Dessverre er sannheten det stikk motsatte, og mannen med manken har nå informert klubbledelsen om at han ønsker seg tilbake til Argentina.
(The Independent)

Kilde: BBC

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere