*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Jamie McDonald/Getty Images

Real Madrid skal gjøre alt for å få Gareth Bale hvis Cristiano Ronaldo ikke forlenger.

01.03.13 15:15

Real Madrid er ute etter Gareth Bale. De skal satse ekstra på å få han inn hvis Cristiano Ronaldo ikke fornyer kontrakten med klubben. Ronaldos nåværende kontrakt går ut i 2015.
(Daily Mail)

Vår norske venn Brede Hangeland skal bestemme seg for fremtiden i Fulham innen to uker.
(Daily Mirror)

Liverpool og West Ham er ute etter Wilfred Bony etter at spissens overgang til russisk fotball feilet.
(Talksport)

Emmanuel Adebayor kan være ferdig i Tottenham. Klubben vil lytte til bud på han. Leonardo Damiao og Eder kan være angripere på vei til London-klubben.
(London Evening Standard)

Videre skal Tottenham også være ute etter Porto-forsvarer Elaquim Mangala. 22-åringen er verdsatt til 17 millioner pund, og Milan skal også ha vist interesse.
(Daily Star)

Arsenal ser til Nederland. De ser på mulighetene for å hente Feynoord-backen Daryl Janmaat, som en mulig erstatter for en usikker Bacary Sagna.
(Metro)

Vi fortsetter i London med en spiller både Tottenham og Arsenal ønsker. Høyrebacken Sebastien Corchia fra Souchaux er en ettertraktet mann. Han er også ønsket av Juventus.
(Daily Mail)

Manchester City har fått ny interesse for Barcelona-vingen Alexis Sanchez.
(Daily Mirror)

Manchester United har ikke vært i kontakt med Romas Erik Lamela. Det sier spillerens agent. Det har gått rykter om at United har ønsket han for 30 millioner pund.
(Gazzetta Giallorossa)

Brendan Rodgers forventer på sin side at Luis Suarez vil fortsette på Anfield. Manageren insisterer på at spissen er lykkelig i Liverpool, også uten Champions League-spill.
(The Times)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'wnbaei7ce4o41ugv0p96p0t22', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-wnbaei7ce4o41ugv0p96p0t22', 'eplayer14');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.