Fredagens Premier League-rykter

Foto: Pa Photos / Scanpix

Edin Dzeko kan sitte med nøkkelen til Wayne Rooneys utgangsdør på Old Trafford.

08.03.13 09:19

Skulle Wayne Rooney være på vei bort fra Manchester United, ser det ut til at hans muligheter på absolutt øverste hylle er begrenset. Verken Manchester City, Real Madrid eller Barcelona er interessert i 27-åringen. Akkurat nå er Edinson Cavani og Radamel Falcao hetere på markedet.
(Daily Mail)

Edin Dzeko kan være nøkkelen til en exit for Rooney. City-spissen er koblet til Borussia Dortmund, i en avtale verdt 20 millioner pund. Får Bundesliga-klubben tak i bosnieren, er det sannsynlig at de gir slipp på Robert Lewandowski, som er koblet til Manchester United. Får United tak i Lewandowski, kan klubben være villig til å slippe Rooney.
(Daily Mirror)

Arsene Wenger vurderer å gjøre et framstøt for å sikre seg Auxerres 20 år gamle angrepsspiller Yaya Sanogo. Unggutten har påkalt seg interesse fra Italia, Tyskland og Frankrike etter en god sesong. Forrige måned toppet det seg da Sanogo satte inn sju mål på én uke.
(Metro)

Chelsea er i ferd med å miste tålmodigheten med Fernando Torres og skal nå ha kastet sitt blikk på Borussia Dortmunds Marco Reus. 23-åringen, som kom til Dortmund for 15 millioner pund, vil nok ikke bli en billig mann for de blå.
(Caughtoffside)

Daniel Carr har banket inn 23 mål på 23 kamper for Dulwich Hamlet, som spiller i south London non-League. Nå får 18-åringen muligheten til å prøve seg på et høyere nivå. Han får nemlig sjansen på Liverpools U21-lag i møtet med West Ham mandag.
(Daily Mirror)

Dette er ikke Premier League, men likevel verdt å nevne. Juventus skal være svært interessert i å hente Zlatan Ibrahimovic tilbake til Serie A. Juve-direktør Beppe Marotta møtte nylig Zlatans agent, Mino Raiola for å diskutere andre spillere, men svensken skal også ha blitt nevnt. Juventus er tilbake på den italienske fotballtronen, og Zlatan Ibrahimovic vil være en perfekt investering inn mot det store målet neste sesong - Champions League-triumf.
(Gazzetta dello Sport)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.