Fredagens Premier League-rykter

Foto: Marcos Borga / Reuters / NTB scanpix

Liverpool? Manchester United? Eller en helt annen klubb.

19.04.13 08:45

Ravel Morrison ble sett på som et stort talent i Manchester United, men unggutten hadde noe problemer med oppførselen. Etter hvert ble talentet sendt videre til West Ham, der han fortsatte å oppføre seg dårlig. Han har den siste tiden vært utlånt til Birmingham, og der han Morrison gjort sine saker såpass bra at Manchester City nå ønsker å plukke opp midtbanemannen.

I Manchester United-leieren er det Wayne Rooney som er den som drar mest oppmerksomhet i ryktespalten om dagen. Spissen har blitt koblet med franske Paris Saint-Germain, men ønsker helt å bli på Old Trafford, om vi skal tro Daily Mirror. Så spørs det, da, om manager sir Alex Ferguson er villig til å gi den tidligere Everton-spilleren flere år hos storklubben?

Spissen Jackson Martinez vet hvor målet står og har banket inn scoringer for Porto denne sesongen. Det har fått en rekke klubber til å strekke ut tungen og la siklet renne fritt. Manchester United skal angivelig ha spissen på ønskelisten. Det skal også Liverpool ha, men det er tyrkiske Galatasaray som virkelig skal ha alvorlige intensjoner om å hente 26-åringen.

Cardiff er klare for Premier League og får dermed innpass i denne spalten. Klubben ser nå på tidligere Chelsea-spiller Salomon Kalou som en nyttig forsterkning.

Er det noe om Chelsea i dag, da? spør du kanskje. Ja, visst, er det, det, men det er noe du sikkert har hørt før. De blå ønsker å hente André Scürrle fra Bayer Leverkusen. Gjeeeeesp!

TalkSPORT skriver at londonklubben nå skal være svært nær en avtale for 22-åringen og at representanter fra de to klubbene har holdt samtaler i England om en overgang.

Emmanuel Adebayor er en morsom mann og nå går han til angrep på gamleklubben, Manchester City. Mannen fra Togo mener at spillerne i den lyseblå klubben krangler altfor mye, og at det er grunnen til at det ikke fungerer på banen for Roberto Mancinis gutter. City vant som kjent Premier League sist sesong, men må trolig ta til takke med en andreplass i år.

I Liverpool ser det ut til at Brendan Rodgers må overbevise en komité neste gang han ønsker en spiller. Direktør Ian Ayre sier i hvert fall at klubben ønsker å gjøre ting på denne måten. Det gjenstår å se hvilken spiller denne komiteen kommer fram til at Liverpool trenger i forsvar. Mange navn har blitt nevnt den siste tiden, og Liverpool håper å handle tidlig i sommer.

(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1d59ohqicqe5915emq46xbi2ka', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1d59ohqicqe5915emq46xbi2ka', 'eplayer14');

Anderlechts Matias Suarez var et hett navn for en tid tilbake, men den siste tiden har det vært mer stille. Nå ønsker West Bromwich Albion å sikre seg angriperen.

Chris Samba ble hentet til QPR fra russiske Anzji, men nå tyder mye på at den stripete klubben rykker ned, og Samba må finne seg ny arbeidsgiver. Anzji står klare til å hente ham tilbake.

Stoke-keeper Amir Begovic er en attraktiv mann og flere klubber ønsker han tjenester. Stoke skal være villige til å selge burvokteren for rundt 15 millioner pund.

Til slutt litt Reading-stoff. Midtbanemann Jem Karacan skal være ønsket av Galatasaray, mens Premier League-klubben håper å hente Leandro Bacuna fra Groningen.

Kilder: BBC, Sportinglife, The Mirror, The Sun, Daily Mail, talkSport, The Telegraph, Express, Metro.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.