Fredagens Premier League-rykter

Foto: AP/Scanpix

Han kan ta over engelsk storklubb.

03.05.13 08:03

Jürgen Klopp har opparbeidet seg et solid rykte etter suksessen med Borussia Dortmund. Nå vil Manchester United ha 45-åringen som arvtaker etter sir Alex Ferguson når skotten forlater Old Trafford.
(Daily Mirror)

Klopp er tydeligvis ikke den eneste i Borussia Dortmund som har imponert United-ledelsen denne sesongen. Klubben skal være villig til å betale 17 millioner pund for å hente midtbanespilleren Ilkay Gundogan denne sommeren.
(Daily Express)

Tottenham, Manchester City og Arsenal er alle på tå hev etter at Real Madrid skal ha bekreftet at klubben ønsker å selge Gonzalo Higuain. Samtidig skal den spanske storklubben være interessert i å hente Marrouane Fellaini fra Everton.
(Daily Mail)

I går skrev vi at Galatasaray ser på muligheten for å hente Lukas Podolski fra Arsenal. Tyskeren er imidlertid ikke den eneste Gunners-spilleren som vurderes av tyrkerne. Gervinho skal nemlig også være aktuell.
(Daily Express)

Alle solemerker tyder på at det er Bayern München som blir neste stoppested for Robert Lewandowski. José Mourinho har imidlertid planer om å lure med seg polakken til Stamford Bridge dersom han returnerer dit.
(Daily Mail)

Tidligere denne uken skrev vi at sir Alex Ferguson håpet å bruke penger i det kommende overgangsvinduet. En av dem som kan komme inn er den 18 år gamle engelske høyrebacken Elliot Kebbie, som spiller i Atletico Madrid. Javier Hernandez kan gå motsatt vei.
(Daily Mirror)

Cesc Fàbregas vil ikke kommentere ryktene som kobler ham til en retur til Arsenal.
(Metro)

London-rival Tottenham skal være interessert i å hente Per Ciljan Skjelbreds lagkamerat, Heung Min Son, men får tøff konkurranse fra Borussia Dortmund.
(London Evening Standard)

Kjemper om samme spiller, gjør også Everton og Stoke. Begge Premier League-klubbene har sett seg ut Lazio-backen Luis Pedro Cavanda.
(Sky Sports)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.