Fredagens Premier League-rykter

Foto: Martin Rickett / PA Photos / NTB scanpix

Nå kan Wayne Rooney ende opp hos en rival.

17.05.13 09:44

De fleste avisene i England bruker spalteplassen på David Beckham denne 17. mai, men siden det å legge opp ikke telles som en overgang, bruker ikke vi noe særlig plass på den tidligere Manchester United-helten her. Vi vil likevel komme med en oppfordring til familien Beckham: Det er vel strengt tatt på tide at også Victoria Beckham nå trekker seg tilbake. Takk.

Over til Arsenal og saftige rykter.

Det er ventet at The Gunners skal handle i sommer og flere store navn har som vanlig blitt koblet med klubben. Nå melder Daily Mail at Wayne Rooney fortsatt er aktuell for Arsenal. Spissen er som kjent ikke helt tilfreds med tilværelsen i Manchester United og har den siste tiden blitt koblet med flere klubber. Det ryktes også at Chelsea skal være interessert i å hente den kraftige karen fra Liverpool.

Arsenal skal også følge Watford-spiss Matej Vydra. Han eies av italienske Udinese, og skal også stå på ønskelisten til Tottenham og Fulham.

Det samme Tottenham føler seg for øvrig sikre på å beholde Gareth Bale i sommer. Klubben ønsker at waliseren signerer en ny kontrakt verdt 170.000 pund i uken. Sa noen lønnstak?

17 år gamle Luke Shaw har imponert i sin første Premier League-sesong, og det har også Spurs fått med seg. Chelsea er den andre klubben som kan tenke seg backen fra Southampton.

Vi tar også med at Tottenham skal være svært nære en avtale for spissen David Villa fra Barcelona, selv om vi strengt tatt skrev om dette torsdag.

Romelu Lukaku har imponert i West Bromwich, men skal likevel være langt unna en startplass i Chelsea. Nå håper West Ham å få til et lån for kraftspissen fra Belgia.

Nicolas Gaitan har blitt koblet til Manchester United siden tidenes morgen, men nå ser det ut til at de røde får kamp om Benfica-spilleren. Bayer Leverkusen har kastet seg inn i kampen om spilleren.

Manchester City på sin side kommer nærmere og nærmere en avtale for Sevillas Jesus Navas. Spanjolen skal angivelig ha blitt kvitt sin frykt for å forlate hjembyen.

(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'sf1uivvz9t621c76x8svuj9qx', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-sf1uivvz9t621c76x8svuj9qx', 'eplayer14');

Tottenhams Aaron Lennon skal være aktuell for en overgang til italienske Inter, skriver The Mirror.

Christian Benteke har fått mye skryt denne sesongen, og med rette. Nå håper mannen fra Belgia på en lønnsforhøyelse i Aston Villa, siden han tross alt reddet klubben fra nedrykk.

West Bromwich Albion vil dra på plyndretokt hos nedrykkslaget Wigan. Manager Steve Clark ser for seg spiss Franco Di Santo i WBA-drakt neste sesong.

Stoke er alltid populært og nå ryktes det at klubben følger Guilherme Siqueira nøye. Den 27 år gamle backen spiller til daglig i Granada.

José Mourinho blir trolig ny manager i Chelsea og ifølge Rafael Benitez vil portugiseren få småpene 100 millioner pund å handle for i sommer.

De pengene blir trolig ikke brukt på Neymar. Spilleren har blitt koblet til flere klubber i Premier League, men skal nå være på vei til Barcelona.

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily MIrror, Daily Mail, The Times, talkSport, Daily Express, Metro, The Telegraph.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.